Siirry pääsisältöön
Valbuena 5º Vega Sicilia 2017
Täältä voit helposti tilata Valbuena 5º Vega Sicilia 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Valbuena 5º Vega Sicilia 2017

Espanja Ribera del DueroKastilien-León MerlotTinto fino Pullo 750 ml 14.5% vol 2017
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Humalahakuisuus
83%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017
Rypälelajikkeet Merlot, Tinto fino

Om Valbuena 5º Vega Sicilia 2017

Valbuena 5º Vega Sicilia 2017 on ainutlaatuinen viini, jonka juuret juontavat syvälle Espanjan maaperään. Tämä upea viini valmistetaan Bodegas Vega Sicilian tilalla Ribera del Duero -alueella, joka tunnetaan laadukkaista ja historiallisista viinitarhoistaan.

Valbuena 5º Vega Sicilia 2017 näyttää kauniin rubiininpunaiselta ja sen maku tarjoaa täyteläisen ja moniulotteisen kokemuksen. Viinin tanniinit ovat pehmeitä ja tasapainoisia, mikä tekee siitä helposti lähestyttävän ja nautittavan. Sen maku on runsas ja hedelmäinen, täynnä kypsien marjojen aromeita, kuten mustaherukkaa ja kirsikkaa. Viinin pitkä ja hienostunut jälkimaku jättää suuhun miellyttävän vaikutelman.

Valbuena 5º Vega Sicilia 2017:n tuoksussa voi aistia hienostuneen sekoituksen metsämäisiä sävyjä, kuten tammea, vaniljaa ja mausteita. Tuoksu on elegantti ja houkuttelee viininystävän syventymään sen moniin vivahteisiin.

Tämä viini on täydellinen kumppani monenlaisten ruokien kanssa. Se sopii erinomaisesti liharuokien, kuten porsaan, naudanlihan ja lampaan kanssa. Sen täyteläinen maku korostaa lihan makua ja luo tasapainoisen kokonaisuuden. Lisäksi se voi olla erinomainen valinta kypsytettyjen juustojen seuraan tai nautittavaksi sellaisenaan meditatiivisesti nautiskellen.

Parhaan makuelämyksen saavuttamiseksi suosittelemme tarjoamaan Valbuena 5º Vega Sicilia 2017-viiniä hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa. Tämä lämpötila korostaa viinin hedelmäisyyttä ja tanniinien pehmeyttä, luoden täydellisen tasapainon.

Valbuena 5º Vega Sicilia 2017 on todellinen viinirakastajan unelma. Sen ainutlaatuinen luonne ja laadukas valmistusprosessi tekevät siitä unohtumattoman kokemuksen. Olipa kyseessä illallinen ystävien kanssa tai rentouttava hetki itsekseen, tämä viini tarjoaa aina täydellisen nautinnon.

Täältä voit helposti tilata Valbuena 5º Vega Sicilia 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.