Siirry pääsisältöön
Cimbria Blå 2021
Täältä voit helposti tilata Cimbria Blå 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cimbria Blå 2021

Ruotsi Skåne länSimrishamns kommun Solaris Pullo 750 ml 11.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Solaris

Om Cimbria Blå 2021

Cimbria Blå 2021 on ainutlaatuinen viini, joka on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuinen ja herkullinen juomakokemus. Sen alkuperä, maku, tuoksu sekä tarjoilulämpötila tekevät tästä viinistä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia hienostuneesta ja tunnelmallisesta viinistä.

Cimbria Blå 2021: n alkuperä on tärkeä osa sen kiehtovaa luonnetta. Viini tulee erityisestä viinitilasta, joka sijaitsee kauniilla suomalaisella maaseudulla. Tämä paikka on tunnettu ainutlaatuisista kasvuolosuhteistaan ja rikkaasta maaperästään, jotka luovat viinille erityisen makuprofiilin ja virkistävän hedelmäisen tuoksun.

Mitä tulee makuun, Cimbria Blå 2021 tarjoaa tasapainoisen ja moniulotteisen maun, jossa voit erottaa erilaisia ​​hedelmäisiä, kukkaisia ​​ja mausteisia sävyjä. Viini on keskitäyteläinen ja pehmeä, mikä tekee siitä sopivan valinnan niin valkoisen lihan, kalan kuin juustojenkin kumppaniksi.

Tuoksultaan Cimbria Blå 2021 on houkutteleva ja hienostunut. Siinä voi havaita raikkaita sitruunan ja vihreän omenan nuotteja, jotka antavat sille pirteän ja eläväisen ilmeen. Viinin tuoksu on miellyttävä ja hienovarainen, joka kutsuu sinut nauttimaan sen herkullisista ominaisuuksista.

Oikea tarjoilulämpötila on tärkeä tekijä, joka voi vaikuttaa merkittävästi viinin makuun ja tuoksuun. Cimbria Blå 2021 suositellaan tarjoiltavaksi 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä antaa viinille parhaan mahdollisen maun ja auttaa korostamaan sen ainutlaatuista luonnetta.

Kokonaisuutena Cimbria Blå 2021 on elegantein ja hienostunein valinta viinin ystäville, jotka haluavat nauttia herkullisesta juomasta ainutlaatuisessa ympäristössä. Sen alkuperän, maun, tuoksun ja suositellun tarjoilulämpötilan avulla tämä viini tarjoaa unohtumattoman kokemuksen jokaiselle viinin harrastajalle.

Täältä voit helposti tilata Cimbria Blå 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.