Siirry pääsisältöön
Suttungs Yggdrasil Kanelmjöd
Täältä voit helposti tilata Suttungs Yggdrasil Kanelmjöd lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Suttungs Yggdrasil Kanelmjöd

Ruotsi Skåne länKävlinge kommun Pullo 330 ml 13% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 6.2g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Suttungs Yggdrasil Kanelmjöd

Suttungs Yggdrasil Kanelmjöd on ainutlaatuinen juoma, jolla on syvät juuret Skandinavian perinteisiin. Valmistettu tarkoin valituista raaka-aineista ja kypsennetty perinteisillä menetelmillä, tämä kanelmetromieli tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen.

Yggdrasil Kanelmjöd -metromieli välittää täyteläisen maun, jossa kanelin lämpö ja hunajan makeus harmonisoituvat täydellisesti. Tämän juoman ainutlaatuinen makuprofiili vie sinut takaisin aikaan, jolloin laatu ja maku olivat ensisijaisen tärkeitä. Jokainen siemaus tuo esiin kanelin maanläheisen aromin ja hunajan makeuden, joka täyttää suusi lämmöllä.

Kanelmjödillä on myös herkullinen tuoksu, joka tulee esiin heti, kun avaamme pullon. Huomaatko sen? Kanelin aromaattinen tuoksu leijailee ilmasta ja houkuttelee sinut maistamaan tätä ainutlaatuista juomaa. Se voi kuljettaa sinut pohjoisten metsien rauhaan ja tarjota sinulle hetken rentoutumista arjen kiireiden keskellä.

Suttungs Yggdrasil Kanelmjöd sopii täydellisesti erilaisten ruokien kaveriksi. Voit nauttia sitä sellaisenaan tai kokeilla yhdistää sitä erilaisiin ruokalajeihin. Kuvittele linnunradan kanelilla maustettu perinteinen joulukinkku tai kanelin tuoman lämmön täydentämä suklaakakku. Jokainen ruokalaji saa uuden ulottuvuuden tämän ainutlaatuisen metromeden yhdistelmän ansiosta.

Parasta Kanelmjödia nautitaan hieman viilennettynä. Suosittelemme tarjoilemaan sen noin 8-12 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Voit nauttia siitä ystävien kanssa juhlien aikana tai hemmotella itseäsi rennolla illallisella kotona. Yggdrasil Kanelmjödin rikas maku ja aromi tekevät siitä täydellisen valinnan erityisiin hetkiin ja juhliin.

Suttungs Yggdrasil Kanelmjöd on enemmän kuin pelkkä juoma - se on kutsu tutustua pohjoismaisten perinteiden rikkaaseen maailmaan. Ota siis hetki itsellesi ja anna tämän ainutlaatuisen metromeden viedä sinut matkalle herkullisuuden ja lämmön maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Suttungs Yggdrasil Kanelmjöd lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.