Siirry pääsisältöön
Hjulsjö 103 Kulturcidern 2022
Täältä voit helposti tilata Hjulsjö 103 Kulturcidern 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hjulsjö 103 Kulturcidern 2022

Ruotsi Örebro länHällefors kommun Pullo 750 ml 6.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022

Om Hjulsjö 103 Kulturcidern 2022

Hjulsjö 103 Kulturcidern 2022 on suomalainen kulttuuriominaisuuksiltaan rikas omenasiideri, joka tarjoaa ainutlaatuisen juomaelämyksen. Tämä korkealaatuinen tuote on valmistettu perinteisillä menetelmillä ja se edustaa suomalaista käsityötaitoa parhaimmillaan.

Hjulsjö 103 Kulturcidern 2022 on saanut inspiraationsa suomalaisesta luonnosta ja perinteisistä suomalaisista omenapuulajeista. Tämä hehkuva siideri kätkee sisäänsä paikallisten omenatarhojen parhaiden lajikkeiden herkulliset maut ja tuoksut.

Sen maussa on raikkaita omenanuotteja, jotka tasapainottavat täyteläisyyttä ja hapokkuutta. Siiderin elegantti kirpeys viimeistelee makunautinnon täydellisesti, jättäen jälkeensä pitkäkestoisen ja miellyttävän jälkimaun.

Visuaalisesti Hjulsjö 103 Kulturcidern 2022 on pirteän kullankeltainen ja kirkas. Sen kuplat tanssivat lasissa herättäen uteliaisuuden juoman riemukkaaseen luonteeseen.

Täydellinen nautittavaksi sellaisenaan tai se on myös mainio kumppani monen eri ruokalajin kanssa. Hjulsjö 103 Kulturcidern 2022 sopii erityisesti kala-, grilli- ja salaattiruokien kaveriksi. Sen raikas hapokkuus puhdistaa kitalaen ja täydentää aterian maun ihanalla tavalla.

Tarjoile tämä kulttuuriominaisuuksiltaan rikas siideri viilennettynä 6-8 asteeseen, jolloin sen maut ja aromit tulevat parhaiten esiin. Voit nauttia siitä yksin tai ystävien seurassa, ja se sopii myös mainiosti juhlien ja erityistilaisuuksien juomavalinnaksi.

Hjulsjö 103 Kulturcidern 2022 on ehdottomasti valinta suomalaisen siiderin ystäville, jotka arvostavat perinteitä, laadukkaita raaka-aineita ja autenttista suomalaista käsityötaitoa. Tämä siideri herättää eloon suomalaisen kulttuurin ja luonnon kaikessa loistossaan.

Täältä voit helposti tilata Hjulsjö 103 Kulturcidern 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.