Siirry pääsisältöön
Åhus Rosé  2022
Täältä voit helposti tilata Åhus Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Åhus Rosé 2022

Ruotsi Skåne länKristianstads kommun Rondo Pullo 750 ml 11.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Rondo

Om Åhus Rosé 2022

Åhus Rosé 2022 - Synty, Maku, Tuoksu, Ruoka ja tarjoilulämpötila

Åhus Rosé 2022 on laadukas ruotsalainen viini, joka huokuu eleganssia ja raikkautta. Sen luonnollinen kauneus ja monikerroksinen maku tekevät siitä täydellisen valinnan kaikkiin juhlatilaisuuksiin ja nautiskeluhetkiin.

Tämän viinin juuret ulottuvat Åhus-nimiseen kaupunkiin Skånen maakunnassa, Ruotsissa. Tämä kaunis alue tunnetaan poikkeuksellisen otollisesta ilmastosta ja hedelmällisistä maaperistä, jotka mahdollistavat rypäleiden korkealaatuisen kasvun ja täydellisen kypsymisen.

Åhus Rosén maku on hienostunut ja tasapainoinen. Siinä yhdistyvät herkullisten punaisten marjojen, kuten mansikoiden ja vadelmien, raikkaus ja kevyt mausteiden vivahteikkuus. Viini hemmottelee makunystyröitäsi pehmeällä ja hienostuneella jälkimaullaan.

Viinin tuoksu on houkutteleva ja hienovarainen. Se täyttää ilman tuoreilla kukkien ja punaisten marjojen aromeilla, joiden sekoittuminen herättää aistisi ja jättää miellyttävän vaikutelman.

Åhus Rosé 2022 sopii täydellisesti monenlaisten ruokien kanssa. Se täydentää ihanteellisesti kevyitä salaatteja, äyriäisiä, grillattua kalaa ja erilaisia välimerellisiä herkkuja. Voit nauttia tästä viinistä myös sellaisenaan, rennossa seurassa tai romanttisissa hetkissä.

Suosittelemme tarjoilemaan Åhus Rosén viilennettynä. Optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta. Tällä tavoin viinin raikkaus ja aromit korostuvat parhaalla mahdollisella tavalla.

Åhus Rosé 2022 on täydellinen valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laatua, tyylikkyyttä ja raikkautta. Sen herkullinen maku ja hienostunut tuoksu tulevat taatusti hurmaamaan sinut ja vieraasi jokaisella maistiaisella.

Täältä voit helposti tilata Åhus Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.