Siirry pääsisältöön
Lazy NEIPA
Täältä voit helposti tilata Lazy NEIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lazy NEIPA

Ruotsi Skåne länHöganäs kommun Pullo 330 ml 8.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
58%
Humalahakuisuus
33%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Lazy NEIPA

Lazy NEIPA on oluttyyli, joka on saavuttanut suuren suosion olutharrastajien keskuudessa. Alun perin Yhdysvalloissa syntynyt NEIPA eli New England India Pale Ale, Lazy NEIPA on sen katastrofaalisen laiskanpuoleinen ruotsalainen versio.

Lazy NEIPA on tunnettu raikkaasta ja hedelmäisestä mausta, joka jättää suuhun mehukkaan jälkimaun. Tämä olut tarjoaa täyteläisen ja pehmeän suutuntuman, joka tekee siitä erityisen sopivan nautittavaksi lämpiminä kesäpäivinä tai rentoutumiseen ystävien kanssa.

Tumman kultaisen värinsä ja sameuden vuoksi Lazy NEIPA erottuu joukosta ja houkuttelee oluen ystäviä maistelemaan sitä. Sitruunan, mangon ja ananaksen aromit täyttävät ilman heti pullon avaamisen jälkeen ja luovat kutsuvan tuoksun.

Lazy NEIPA sopii erinomaisesti rentoon illanviettoon, grillibileisiin tai nautiskeluun rauhallisessa ympäristössä. Tämä olut toimii hyvin tuhdin liharuoan, kuten grillattujen hampurilaisten, savustetun kalan tai mausteisen meksikolaisen ruoan seurana.

Parasta Lazy NEIPA:ssa on sen suositeltava tarjoilulämpötila, joka on noin 7-10 astetta Celsius. Tällä lämpötilalla oluen maulliset piirteet korostuvat parhaiten ja sen raikkaus pääsee oikeuksiinsa.

Lazy NEIPA on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia raikkaasta ja hedelmäisestä oluesta ilman suuria vaivannäköjä. Sen laiskanpuoleinen luonne tarjoaa täydellisen yhdistelmän helppoutta ja makuelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata Lazy NEIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.