Siirry pääsisältöön
Fyren IPA
Täältä voit helposti tilata Fyren IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fyren IPA

Ruotsi Västra Götalands länFalköpings kommun Pullo 330 ml 6.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Fyren IPA

Fyren IPA on jännittävä olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Se on peräisin Skandinavian pohjoisosista, missä pohjoismaiset oluenvalmistustaidot yhdistyvät moderniin innovaatioon. Fyren IPA:n rikas tausta ja perinteiden kunnioitus takaavat ensiluokkaisen laadun.

Fyren IPA:n kiehtova maku on täynnä moniulotteisia sävyjä. Voit odottaa hedelmäistä tasapainoa, jossa sitrushedelmät, persikka ja greippi sopivat täydellisesti yhteen. Täyteläinen maltaisen makeus antaa tasapainoa ja pitkän jälkimaun. Jokainen siemaus tarjoaa uuden kerroksen makunautintoa.

Tuoreet humalat tuovat Fyren IPA:lle herkullisen tuoksun. Sen ainutlaatuinen tuoksu yhdistää trooppisen hedelmäisyyden ja hienovaraisen havumetsän tuoksun. Tämä rikas kombinaatio luo houkuttelevan ja houkuttelevan oluen.

Fyren IPA on täydellinen seuralainen monille ruoille. Sen monipuolinen maku tekee siitä upean parin mausteisille ruuille, kuten thaimaalaiselle currylle tai grillatulle kalalle. Olut täydentää myös hyvin voimakkaita juustoja ja suolaisia ​​naposteltavia. Se on taatusti loistava valinta monenlaiseen ruokailuhetkeen.

Ideaalinen serveringstemperatur Fyren IPA: lle on noin 8-10 astetta Celsius. Tämä lämpötila tuo esiin oluen monipuolisen makumaailman parhaiten. Voit nauttia tästä herkullisesta oluesta yksin tai ystävien kanssa, ja se sopii täydellisesti myös ruokapöytään tai rentouttavaan illanviettoon.

Fyren IPA on valinta niille, jotka arvostavat laadukasta käsityöolutta ja haluavat kokea uusia makuja. Tämä olut tarjoaa unohtumattoman matkan pohjoismaiseen oluenvalmistukseen, joka on täynnä perinteitä ja innovaatiota. Valitse Fyren IPA ja sukella syvemmälle oluen mielenkiintoiseen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Fyren IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.