Siirry pääsisältöön
Gammelbacka En go en
Täältä voit helposti tilata Gammelbacka En go en lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gammelbacka En go en

Ruotsi Örebro länKarlskoga kommun Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Gammelbacka En go en

Gammelbacka En go en on perinteikäs suomalainen olut, joka tarjoaa herkullisia makuja ja hienostuneen tuoksun. Tämä ainutlaatuinen olut juontaa juurensa vanhaan suomalaiseen olutperinteeseen, ja se on valmistettu huolellisesti valikoiduista raaka-aineista.

Gammelbacka En go en on täyteläinen ja tasapainoinen olut, jonka maku on samanaikaisesti pehmeä ja vivahteikas. Siinä yhdistyvät perinteiset maltaan ja humalan maut hyvinvointia tukevin ominaisuuksin. Osana sen rikasta makuprofiilia on myös hienovarainen jälkimaku, joka jättää sinut haluamaan lisää.

Tämä olut tarjoaa myös houkuttelevan tuoksun, joka herättää mielikuvia pohjoisen luonnon raikkaudesta ja perinteisten suomalaisten raaka-aineiden ainutlaatuisesta aromista. Olut on valmistettu tarkoin valikoiduista maltaista ja humalista, jotka tuovat sen tuoksuun hienovaraisia, mutta huomattavia vivahteita.

Gammelbacka En go en sopii erinomaisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Olut täydentää täyteläisiä liharuokia, kuten grillattua naudanlihaa, possua tai riistaa. Se sopii myös erinomaisesti suomalaisten juustojen, kuten leipäjuuston tai sinihomejuuston, kanssa nautittavaksi. Olut jäljittelee suomalaisen ruokakulttuurin parhaita puolia ja tarjoaa unohtumattomia makuyhdistelmiä.

Gammelbacka En go en suositellaan nautittavaksi viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Näin sen täyteläinen maku ja hienostunut tuoksu pääsevät parhaiten esiin. Tämä olut on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat perinteitä, laadukkaita raaka-aineita ja ainutlaatuista makuelämystä.

Gammelbacka En go en on suomalaisen oluen ystävän unelmien täyttymys – herkullinen maku, hienostunut tuoksu ja pohjoisen luonnon tunnelma yhdessä pullossa. Ota aikaa ja nauti tästä ainutlaatuisesta suomalaisesta oluesta juhlan keskellä tai rentoutuessa kiireisen arjen keskellä.

Täältä voit helposti tilata Gammelbacka En go en lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.