Siirry pääsisältöön
Apple Ice Wine Åkerö 2011
Täältä voit helposti tilata Apple Ice Wine Åkerö 2011 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Apple Ice Wine Åkerö 2011

Ruotsi Södermanlands länFlens kommun Pullo 375 ml 12% vol 2011
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Makeus
83%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 15.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2011

Om Apple Ice Wine Åkerö 2011

Apple Ice Wine Åkerö 2011 on erinomainen valinta herkullisille hetkille. Tämä tyylikäs ja ilahduttava juoma tarjoaa makuelämyksen, joka hivelee jokaisen aistin. Se on peräisin Åkerön tilalta, missä omenapuita kasvatetaan huolella ja intohimolla.

Herkullinen omenaviini kätkee sisäänsä ainutlaatuisen maun ja tuoksun. Sen voimakas omenan maku yhdistettynä riemukkaaseen hapokkuuteen tekee juomasta raikkaan ja eläväisen. Suutuntuma on silkinpehmeä, ja jälkimaku säilyy pitkään, jättäen maunhimoisiin suuhin unohtumattoman jälkivaikutelman.

Omenaviinin tuoksu on herkullisen makea ja täyteläinen. Se on kuin hedelmäisen puutarhan tuulahdus, jossa raikas omenan tuoksu sekoittuu keväiseen kukkien tuoksuun. Tarjoten täydellisen aromikokemuksen, se houkuttelee sinut sukeltamaan syvemmälle tämän juoman maagiseen maailmaan.

Älä unohda sitä ihanteellista ruokaa, joka täydentää tämän upean juoman makuelämyksen. Apple Ice Wine Åkerö 2011 sopii erinomaisesti juustojen, suklaan tai hedelmien seuraksi. Herkullisen hedelmäisten ja kirpeiden makujensa ansiosta se korostaa ruoan makuja ja tekee jokaisesta suupalasta erityisen.

Apple Ice Wine Åkerö 2011 tulee nauttia huolella valitussa lämpötilassa. Autamme sinua löytämään täydellisen nautinnon: suosittelemme tarjoamaan tätä herkkua noin 8-10 asteessa. Näin tulet varmasti hyödyntäneeksi sen täyden potentiaalin ja voit ihailla sen monimuotoista makua ja tuoksua parhaalla mahdollisella tavalla.

Joten anna mielihyvän valtata sinut ja anna Apple Ice Wine Åkerö 2011:n viedä sinut matkalle makujen maailmaan. Tämä juoma on omistettu niille, jotka arvostavat ainutlaatuista ja laadukasta makuelämystä.

Täältä voit helposti tilata Apple Ice Wine Åkerö 2011 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.