Siirry pääsisältöön
The Winery Red Blend #4 2019
Täältä voit helposti tilata The Winery Red Blend #4 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

The Winery Red Blend #4 2019

EU Cabernet sauvignonSangiovese Pullo 750 ml 14% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Sangiovese

Om The Winery Red Blend #4 2019

Viini on aina ollut syvästi juurtunut suomalaiseen kulttuuriin ja nyt sinulla on tilaisuus kokea todellinen makuelämys kotimaisen viinin muodossa. Tervetuloa tutustumaan Winery Red Blend #4 2019 -viiniin!

Tämä ainutlaatuinen viini on suunniteltu täyttämään kaikki vaativimmankin viininystävän toiveet. Winery Red Blend #4 on valmistettu huolella valituista rypäleistä ja sen sekoitus on täydellinen yhdistelmä herkullista makua ja eleganttia rakennetta. Viini on kypsytetty tammitynnyreissä, jotka tuovat sille syvyyttä ja moniulotteisuutta.

Härkomst, Smak, Doft, Mat och serveringstemperatur - nämä ovat avainsanoja, joiden avulla voit tutustua tarkemmin Winery Red Blend #4:n ominaisuuksiin. Härkomst kertoo viinin alkuperästä ja Winery Red Blend #4 on ylpeästi suomalaista tuotantoa. Tämä viini edustaa suomalaisen viiniteollisuuden huippua ja sen maku on täydellinen yhdistelmä hedelmäisyyttä ja mausteisuutta. Doft, eli tuoksu, on tärkeä osa viinin kokemusta ja tämän punaviinin tuoksussa voi aistia muun muassa tummia marjoja, vaniljaa ja mausteita.

Winery Red Blend #4 onkin täydellinen kumppani monenlaisille ruoille. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi grillatun lihan, kypsien juustojen ja tumman suklaan seuraksi. Viini tulee esille parhaiten tarjoiltuna hieman viilennettynä, jolloin sen aromit pääsevät oikeuksiinsa ja makuelämys on kaikin puolin täydellinen.

Tutustu Winery Red Blend #4 2019 -viiniin ja anna suomalaisen viinintuotannon hurmata sinut. Tämä ainutlaatuinen punaviini tarjoaa unohtumattoman makumatkan ja lisäväriä erilaisiin tilaisuuksiin. Voit nauttia sitä yhdessä ystävien kanssa tai pitää sen omana salaisuutenasi – valinta on sinun. Tilaa Winery Red Blend #4 jo tänään ja anna huippulaatuisen suomalaisen viinin valloittaa sinut!

Täältä voit helposti tilata The Winery Red Blend #4 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.