Siirry pääsisältöön
Solaris Berså 2022
Täältä voit helposti tilata Solaris Berså 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Solaris Berså 2022

Ruotsi Karlskrona kommunBlekinge län Solaris Pullo 500 ml 13.2% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Solaris

Om Solaris Berså 2022

Solaris Berså 2022 on ainutlaatuinen ja eksklusiivinen viinivalikoima, joka tarjoaa sinulle täydellisen herkutteluelämyksen. Tämän vuoden Berså tulee suoraan aurinkoisilta Solaris-viinitarhoilta, jotka sijaitsevat upeassa ympäristössä.

Solaris Berså 2022:ssa yhdistyvät ainutlaatuinen maku, hienostunut tuoksu ja tyylikäs ulkonäkö. Viini herättää aistit eloon runsaalla ja moniulotteisella maullaan, joka hemmottelee makunystyröitäsi jokaisella siemauksella.

Sen raikas tuoksu täyttää huoneen tuoreilla ja mehukkailla hedelmien vivahteilla. Voit aistia rapeiden omenoiden, aromaattisten sitrushedelmien ja hienostuneiden kukkien tuoksut. Solaris Berså 2022 on kuin vehreä puutarha keskellä kesää.

Tämä ainutlaatuinen viini sopii täydellisesti monenlaiseen ruokapöytään. Se täydentää keveät salaattilounaat, raikkaat merenelävät ja herkulliset kasvisruoat erinomaisesti. Solaris Berså 2022:n maku ja tasapainoinen hapokkuus korostavat ruokien makuja ja tekevät jokaisesta annoksesta ikimuistoisen.

Paras tapa nauttia tästä herkullisesta viinistä on tarjoilla se viileänä 10-12 asteen lämpötilassa. Tämä varmistaa, että viinin maut pääsevät täysin oikeuksiinsa ja tarjoavat sinulle unohtumattoman makuelämyksen.

Solaris Berså 2022 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat ainutlaatuisia makuja ja haluavat tuoda juhlatunnelman arkeen. Sen raikkaus, mausteisuus ja monimuotoisuus tekevät siitä täydellisen seuralaisen miellyttäviin hetkiin ystävien, perheen tai itsesi kanssa. Oli sitten kyseessä illallinen, rentoutumishetki tai juhlat, Solaris Berså 2022 on aina oikea valinta.

Täältä voit helposti tilata Solaris Berså 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.