Siirry pääsisältöön
Non Plus Ultra
Täältä voit helposti tilata Non Plus Ultra lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Non Plus Ultra

Ruotsi Strängnäs kommunSödermanlands län Pullo 330 ml 6.1% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Non Plus Ultra

Non Plus Ultra on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa makumatkan maailman parhaiden rypäleiden juurille. Tämä huolella valittu viini kertoo tarinan hauskasta seikkailusta viinitarhojen ja viininvalmistuksen maailmaan. Non Plus Ultra on tuotettu huippulaatuisista rypäleistä, jotka kasvavat viljavilla maaperillä ja sopivan ilmaston vallitessa.

Non Plus Ultra tarjoaa hienostuneen ja monimuotoisen makukokemuksen. Sen maku on tasapainoinen ja täyteläinen, jossa voi maistaa hedelmien raikkautta ja mausteiden hienostunutta vivahdetta. Jokainen kulho tästä viinistä on kuin maailmanympärimatka, jossa voit kokea erilaisten alueiden ainutlaatuiset maut.

Non Plus Ultra viinin tuoksu on herkullinen ja houkutteleva. Sen aromiin sekoittuvat hedelmäinen raikkautta ja kukkaisten tuoksujen suloisuus. Tämä viini jättää sinut lumoutuneeksi sen hienostuneesta ja monimutkaisesta tuoksusta.

Non Plus Ultra on täydellinen valinta monenlaisten ruokien kanssa. Sen monipuolinen maku ja hienostunut rakenne tekevät siitä täydellisen seuralaisen liha- ja juustolajikkeille. Se myös täydentää täydellisesti kevyitä kaloja ja äyriäisiä. Riippumatta siitä, mihin haluat sitä yhdistää, Non Plus Ultra nostaa ruokasi uudelle tasolle.

Suosittelemme tarjoamaan Non Plus Ultran hieman viilennettynä, noin 12-14 asteessa. Tämä lämpötila auttaa viinin makua kehittymään täydellisesti ja tarjoaa parhaan mahdollisen makukokemuksen.

Luo unohtumattomia hetkiä Non Plus Ultralla ja anna viinin viedä sinut matkalle ympäri maailman. Nauti tämän ainutlaatuisen viinin monipuolisesta mausta ja tuoksusta, ja anna sen täydentää ruokailukokemuksiasi. Non Plus Ultra on ehdoton valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laatua ja ainutlaatuisuutta.

Täältä voit helposti tilata Non Plus Ultra lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.