Siirry pääsisältöön
Pax Brygghus Pax Cider
Täältä voit helposti tilata Pax Brygghus Pax Cider lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pax Brygghus Pax Cider

Ruotsi Skåne länEslövs kommun Pullo 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 2.9g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Pax Brygghus Pax Cider

Pax Brygghus Pax Cider on korkealaatuinen juoma, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Sen juuret juontavat juurensa Pohjois-Euroopan perinteisiin, ja se on valmistettu huolellisesti valituista omenista. Ciderin valmistuksessa käytetään vain puhtaita ja raikkaita omenoita, joten sen maku on täyteläinen ja luonnollinen.

Pax Ciderin maukkaat ominaisuudet ovat sen valtti. Sen maussa voi havaita raikkaan omenan sävyjä, jotka täydentävät sen tasapainoista makeutta. Ciderissä voi myös aistia hienostuneen hapokkuuden, joka tekee siitä miellyttävän juoman nautittavaksi.

Ciderin tuoksussa voi havaita raikkaita omenan aromeja ja hienovaraisia kukkaisnuotteja. Sen tuoksu on herkullinen ja hedelmäinen, mikä tekee juoman houkuttelevaksi jo ennen ensimmäistä siemaisua.

Pax Cider on täydellinen parivalinta monille erilaisille ruokalajeille. Sen raikkaus ja tasapainoinen maku korostavat herkullisia hedelmäisiä alkupaloja ja salaatin aromeja. Cider toimii myös hyvin vaaleiden liharuokien, kuten kana- ja kala-annosten kanssa, tuoden niihin raikkautta ja tasapainoa. Lisäksi se sopii mainiosti juomalistalle seurustelutapahtumiin ja illanistujaisiin.

Pax Cider tulisi nauttia viileänä, jotta sen maut pääsevät oikeuksiinsa. Suosittelemme juoman tarjoilua noin 6-8 asteessa. Tässä lämpötilassa sen raikkaita makuja voi nauttia parhaiten ja sen hapokkuus tulee täydellisesti esiin.

Kaiken kaikkiaan Pax Brygghus Pax Cider on herkullinen ja tasapainoinen juoma, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Omenan raikkaus ja luonnollisuus tekevät tästä cideristä täydellisen valinnan monille eri ruokalajeille. Nauti Pax Cider viileänä ja anna sen viedä mielesi makumatkalle pohjoisten omenatarhojen tunnelmiin.

Täältä voit helposti tilata Pax Brygghus Pax Cider lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.