Siirry pääsisältöön
LundgrenPK Tjärnsjö Brewery
Täältä voit helposti tilata LundgrenPK Tjärnsjö Brewery lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

LundgrenPK Tjärnsjö Brewery

Ruotsi Västernorrlands länHärnösands kommun Pullo 330 ml 4.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om LundgrenPK Tjärnsjö Brewery

LundgrenPK Tjärnsjö Panimo - Alkuperä, maku, tuoksu, ruoka ja tarjoilulämpötila

LundgrenPK Tjärnsjö Panimo on herkullinen ja laadukas olutbrändi, joka tarjoaa upean valikoiman erilaisia makuja ja ominaisuuksia. Panimon perustaja, LundgrenPK Tjärnsjö, on panostanut panimonsa tuotteiden alkuperään, makuun, tuoksuun, sekä niiden yhdistämiseen ruoan kanssa.

LundgrenPK Tjärnsjö Panimon erikoisuus on sen tinkimätön lähestymistapa oluen valmistukseen. Panimo valmistaa oluensa huolella valikoiduista raaka-aineista ja tarjoaa siten ainutlaatuisen ja autenttisen olutkokemuksen. Jokaisen olutlajin alkuperä ja valmistusprosessi on huolellisesti suunniteltu, jotta lopputuloksena syntyy tasapainoinen ja maistuva olut.

LundgrenPK Tjärnsjö Panimon oluet houkuttelevat monipuolisilla mauillaan ja tuoksuillaan. Oluiden valikoima kattaa perinteiset oluttyylit kuten vaaleat lagerit ja tummat stoutit, mutta tarjoaa myös rohkeampia ja kokeilevaisempia makuja, kuten täyteläiset IPA:t ja happamet oluet. Jokaisen oluen maku on hienovaraisesti tasapainotettu, jotta se tarjoaa täydellisen yhdistelmän maltaisuutta, humalan raikkautta ja hiivojen ainutlaatuista makua.

LundgrenPK Tjärnsjö Panimon oluet täydentävät täydellisesti erilaisia ruokalajeja. Oluiden mausteisuus, makeus ja tuoksut nousevat esiin erilaisten ruokien rinnalla, korostaen ja täydentäen niiden makua. Panimo suosittelee myös oluiden nauttimista oikeassa lämpötilassa, jotta niiden kaikki ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa. Jokaiseen olutlajiin on suositeltu tarkka tarjoilulämpötila, joka auttaa korostamaan oluen koko potentiaalia ja makuelämyksiä.

Tule ja uppoudu LundgrenPK Tjärnsjö Panimon ainutlaatuisiin olutelämyksiin. Maista, haista ja nauti huolellisesti valmistetuista oluista, jotka tarjoavat makujen matkan, joka jää mieleesi pitkäksi aikaa.

Täältä voit helposti tilata LundgrenPK Tjärnsjö Brewery lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.