Siirry pääsisältöön
No. 6
Täältä voit helposti tilata No. 6 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

No. 6

Ruotsi Krokoms kommunJämtlands län Pullo 330 ml 7.1% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om No. 6

Haluatko kokea aidon ja herkullisen makuelämyksen? Saattaisit löytää sen No. 6 -tuotteesta. No. 6 vie sinut matkalle alkuperän, maun, tuoksun, ruoan ja tarjoilulämpötilan maailmaan.

No. 6 on ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa paitsi herkullisen maun myös syvän ymmärryksen sen alkuperästä. Tämä tuote on huolellisesti valmistettu käyttämällä parhaita raaka-aineita ja perinteistä valmistustapaa, ja se on erityisesti suunniteltu herättämään aisteja ja stimuloimaan makuelämyksiä.

Alkuperä on tärkeä osa No. 6 -tuotetta. Jokainen purkillinen tai pullo on täynnä tarinoita ja kulttuuriperintöä, jotka odottavat paljastamista. Voit tutustua tuotteen alkuperään ja sen tuottajien työhön, mikä antaa sinulle syvällisen ymmärryksen siitä, miten tämä herkkupala on valmistettu ja mistä se on peräisin.

Maun ja tuoksun suhteen No. 6 ilmaisee ainutlaatuisia makuja ja hienostuneita aromeja. Jokainen suullinen tai tuoksuva hetki antaa sinulle mahdollisuuden upota täysin tuotteen syvyyksiin ja kokea kaikki sen ainutlaatuiset vivahdukset.

Ehdotuksia ruoasta ja tarjoilulämpötilasta voidaan myös löytää No. 6 -tuotteesta. Tuote on todella monipuolinen ja sopii monenlaisiin ruokakombinaatioihin. Lisäksi, tarjoilulämpötilan optimoiminen voi auttaa sinua täysin hyödyntämään tuotteen makuominaisuudet.

No. 6 on enemmän kuin pelkkä tuote - se on matka. Se on palanen historiaa, makuelämystä ja ruokaelämystä. Anna No. 6:lle mahdollisuus viedä sinut mukanaan ainutlaatuiseen maailmaan, täynnä makuja ja elämyksiä, joita et voi unohtaa.

Täältä voit helposti tilata No. 6 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.