Siirry pääsisältöön
Tokyo Lager
Täältä voit helposti tilata Tokyo Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Tokyo Lager

Ruotsi Kronobergs länÄlmhults kommun Pullo 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Tokyo Lager

Tokyo Lager on hienostunut ja kiehtova olut, joka tuo reilusti makua ja elämyksiä päivääsi. Tämän oluen kotipaikka on Japanin pääkaupunki, Tokyo, joka tunnetaan eloisasta ja modernista kulttuuristaan. Tokyo Lagerin ainutlaatuinen maku ja tyylikäs ulkonäkö ovat todellinen taideteos makunystyröillesi.

Tämä vaalea lager tuo tullessaan virkistävän ja tasapainoisen maun. Oluen maltainen runko yhdistyy hienosti humalan raikkauteen, luoden täydellisen tasapainon. Tämä olut tarjoaa raikkaita sitrushedelmiä, joiden maku jää hetkeksi suuhun. Sen kevyt katkeruus antaa oluelle miellyttävän rakenteen ja taianomaisen loppusilauksen. Tokyo Lager on todellinen makuelämys, joka saa sinut palaamaan lasin ääreen yhä uudelleen.

Tokyo Lagerin tuoksu on huumaava ja houkutteleva. Se avaa sinulle Japanin kirsikkapuiden tuoksun ja hedelmätarhojen raikkauden. Kun nostat lasin huulillesi, tulet hämmentymään sen heräävistä aromeista. Tokyo Lagerin tuoksu vain houkuttelee sinut maistamaan sitä heti.

Tämä olut sopii täydellisesti moninaisten makuparien kanssa. Sen kevyt ja raikas maku sopii hyvin kevyempien ja raikkaiden ruokien, kuten salaattien, merenelävien sekä sushi- ja sashimi-annosten kanssa. Sen monipuolisuus tekee siitä myös erinomaisen valinnan klassisempia ruokia, kuten grillattua kanaa tai possua, sekä mausteisia aasialaisia ruokia, kuten tulisia curryja tai wok-ruokia, varten. Tokyo Lagerin seurassa saat ateriastasi täydellisen makuelämyksen.

Tämän oluen optimaalinen juomislämpötila on noin 5-7 astetta. Tässä lämpötilassa sen maut tulevat esille parhaiten ja sen raikkautta pääsee todella nauttimaan. Muista nauttia Tokyo Lager lasista, jotta saat täyden elämyksen sen tuoksusta ja ulkonäöstä.

Olutlasi kädessäsi ja Tokyo Lager maisteltavanasi, matkustat maalta maahan ja koet Japanin modernin kaupunkielämän. Anna tämän oluen viedä sinut mukanasi unohtumattomalle matkalle aistien ilotulitukseen. Tokyo Lager on valinta, joka vie sinut kauas pois arjesta ja kutsuu sinut nauttimaan jokaisesta lasillisesta täysin siemauksin.

Täältä voit helposti tilata Tokyo Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.