Siirry pääsisältöön
Mellby Mousserande Extra brut
Täältä voit helposti tilata Mellby Mousserande Extra brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Mellby Mousserande Extra brut

Ruotsi Skåne länSimrishamns kommun MerzlingSeyval blanc Pullo 750 ml 11.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Merzling, Seyval blanc

Om Mellby Mousserande Extra brut

Mellby Mousserande Extra brut on ihastuttava kuohuviini, jonka ominaisuudet kiehtovat kaikkia viinin ystäviä. Tämä tyylikäs juoma on peräisin Ruotsista, jossa se on valmistettu huolella valituista rypäleistä. Sen nimi "Mellby" viittaa alueeseen, jossa viiniköynnökset kasvavat täydellisissä olosuhteissa.

Tämä kuohuviini tarjoaa unohtumattoman kokemuksen makunystyröillesi. Sen kuiva maku vie sinut matkalle, jossa voit maistaa raikkaita sitrusnuotteja ja vihreää omenaa, joita tasapainottaa hienovarainen mineraalisuus. Extra brut tarkoittaa, että sokeria on lisätty hyvin vähän, mikä tekee tästä viinistä erittäin kuivan ja elegantin.

Mellby Mousserande Extra brutin tuoksu on houkutteleva ja moniulotteinen. Voit aistia hienostuneita kukkaistuoksuja, kuten valkoisia kukkia ja kevään tuoksua. Tämä aromikas viini herättää aistejasi heti ensimmäisestä tuoksusta lähtien.

Tämä ihanteellinen yhdistelmä herkullista makua ja houkuttelevaa tuoksua tekee tästä kuohuviinistä loistavan valinnan erilaisille ruokalajeille. Voit nauttia sitä sellaisenaan juhlavalla hetkellä tai kuohuvana seurana aperitiiville. Se sopii mainiosti myös äyriäisten, kalojen tai vaalean lihan kanssa.

Oikea serveringstemperatur tekee juomastasi täydellisen. Suosittelemme nauttimaan tämän kuohuviinin optimaalisessa lämpötilassa, joka on noin 6-8 astetta. Näin viini pääsee oikeuksiinsa ja sen maut korostuvat parhaiten.

Mellby Mousserande Extra brut on kirkas tähti viinimaailmassa, joka tarjoaa makuelämyksen, joka on täynnä raikkautta ja hienostuneisuutta. Se on täydellinen valinta erityisiä hetkiä varten tai kun haluat hemmotella itseäsi laadukkaalla kuohuviinillä.

Täältä voit helposti tilata Mellby Mousserande Extra brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.