Siirry pääsisältöön
Ölbryggeriet Surkärring
Täältä voit helposti tilata Ölbryggeriet Surkärring lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ölbryggeriet Surkärring

Ruotsi Mullsjö kommunJönköpings län Pullo 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Ölbryggeriet Surkärring

Ölbryggeriet Surkärring on suomalainen olut, joka kunnioittaa perinteisiä valmistusmenetelmiä ja tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämän oluen juuret ulottuvat syvälle suomalaiseen kulttuuriin ja se on saanut inspiraationsa vanhoista kansantarinoista ja legendoista.

Surkärringin maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Se yhdistelee hienovaraisesti happamuutta, makeutta ja mausteisuutta luoden tasapainoisen ja mielenkiintoisen kokemuksen. Tämä olut on valmistettu käyttäen perinteisiä hapanta nostatusmenetelmiä, jotka antavat sille sen ainutlaatuisen hapokkaan luonteen.

Surkärringin tuoksua on vaikea vastustaa. Se leijailee ilmassa hedelmäisten ja mausteisten aromien säestämänä. Voit aistia tuoksussa raikkaita sitrushedelmiä, hieman hapanmaitoa ja kevyesti mausteista vivahdetta. Nämä monikerroksiset tuoksut kutsuvat sinut ottamaan ensimmäisen hörpyn ja sukeltamaan syvemmälle tämän oluen makumaailmaan.

Tämä olut sopii erinomaisesti monenlaisiin ruokapareihin. Sen hapokas ja raikas luonne tasapainottaa rasvaisia ruokia ja täydentää mausteisia makuja. Kokeile yhdistää Surkärring grillattujen kalalajien, hapankaalin tai vaikkapa suolaisten juustojen kanssa. Tämä olut tarjoaa myös täydellisen vastaparin makeille jälkiruoille, kuten hedelmäisille piirakoille tai kermakakkujen kanssa.

Surkärringin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 6-8 astetta. Tämän lämpötilan avulla oluen mausteisuus korostuu ja sen hapokas luonne tulee täysin esiin. Muista tarjoilla tämä olut jääkaappikylmänä, mutta älä liian kylmänä, jotta voit nauttia sen täydestä makuelämyksestä.

Surkärring on enemmän kuin vain olut. Se on maistuvien tarinoiden kokoelma, joka kunnioittaa perinteitä ja tarjoaa ainutlaatuista makunautintoa. Olipa kyseessä illan rento illanvietto ystävien kanssa tai gourmet-illallinen, Surkärring on varma valinta. Astu rohkeasti suomalaiseen olutmaailmaan ja anna tämän oluen viedä sinut ainutlaatuiseen matkaan.

Täältä voit helposti tilata Ölbryggeriet Surkärring lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.