Siirry pääsisältöön
Quinta da Gricha Vintage Port 2018
Täältä voit helposti tilata Quinta da Gricha Vintage Port 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Quinta da Gricha Vintage Port 2018

Portugali PortoDouro Pullo 1500 ml 19.5% vol 2018
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018

Om Quinta da Gricha Vintage Port 2018

Quinta da Gricha Vintage Port 2018 on hienostunut ja ainutlaatuinen portviini, joka on valmistettu korkealaatuisista rypäleistä. Tämä vuosikerta on peräisin Quinta da Grichan tilalta, joka sijaitsee Dourojoen laaksossa Portugalissa. Tällä alueella vallitsevat erinomaiset kasvuolosuhteet, ja ne ovat luoneet tämän viinin upean makuprofiilin ja hienostuneen eleganssin.

Quinta da Gricha Vintage Port 2018 on täynnä runsasta ja moniulotteista makua. Siinä yhdistyvät täyteläinen tummasuklainen, kypsät luumut ja mehevät kirsikat. Viinissä on myös havaittavissa hienovaraista mausteisuutta, joka antaa sille mielenkiintoisen lisämaun. Tämä portviini on samalla hedelmäinen, tanniininen ja tasapainoinen, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan ystäville, jotka arvostavat monipuolista ja herkullista makuelämystä.

Quinta da Gricha Vintage Port 2018:n tuoksu on yhtä houkutteleva kuin sen maku. Voit huomata tuoksussa tummia marjoja, kuten mustikoita ja karpaloita, sekä hienovaraista vaniljan ja paahteisuuden häivähdystä. Näiden monivivahteisten tuoksujen ansiosta tämä viini herättää kaikki aistit ja luo odotuksen aistillisesta ja nautinnollisesta makuelämyksestä.

Tämä portviini sopii täydellisesti sellaisten ruokien pariksi, joissa on vahva maku ja runsas rakenne. Se täydentää hienosti punaista lihaa, kuten naudan-, lampaan- tai riistalihaa. Voit myös nauttia sitä kovien ja täyteläisten juustojen, kuten cheddarin tai goudan, kanssa. Tarjoile tämä portviini hieman viilennettynä noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen kompleksiset maut ja rakenne pääsevät parhaiten esiin.

Quinta da Gricha Vintage Port 2018 on ehdottomasti korkealaatuinen ja maukas portviini, joka sopii erinomaisesti herkutteluhetkiin ystävien tai perheen kanssa. Tämä viini tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Olipa syy juhlistaa tai vain nauttia lasillinen hyvää viiniä, tämä Quinta da Gricha Vintage Port 2018 on aina loistava valinta.

Täältä voit helposti tilata Quinta da Gricha Vintage Port 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.