Siirry pääsisältöön
Van Volxem Saar Riesling 2021
Täältä voit helposti tilata Van Volxem Saar Riesling 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Van Volxem Saar Riesling 2021

Saksa Mosel Riesling Pullo 750 ml 12% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Riesling

Om Van Volxem Saar Riesling 2021

Van Volxem Saar Riesling 2021 on elegantti ja laadukas valkoviini Saksan Saarin alueelta. Tämä viini tarjoaa poikkeuksellisen tasapainoa ja kompleksisuutta, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat hienostuneita makuelämyksiä.

Tämän Rieslingin alkuperä on Saarin alueella, joka on tunnettu pitkästä viinintuotantohistoriastaan ja ainutlaatuisista terroiristaan. Saarille ominaista on mineraalinen maaperä, joka antaa viinille raikkaan ja elinvoimaisen luonteen. Van Volxem Saar Riesling 2021 heijastaa täydellisesti alueen luonteenpiirteitä, ja se on valmistettu huolellisesti valikoiduista ja käsin poimituista rypäleistä.

Tämän viinin maku on intensiivinen ja moniulotteinen. Sitruunaiset ja keltaiset hedelmät sekoittuvat hienovaraisiin kukkaisiin ja mineraalisiin sävyihin. Vaniljaisten ja pähkinäisten vivahteiden lisäksi viini tarjoaa eloisan hapokkuuden, joka tasapainottaa sen makeutta. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan erilaisille ruokalajeille, erityisesti vaalealle kalalle, äyriäisille ja raikkaalle salaatille.

Van Volxem Saar Riesling 2021:llä on myös houkutteleva tuoksu, jossa on aistittavissa sitruksisia ja sitruunankuorisia vivahteita sekä hienovaraisia kukkaistuoksuja. Sen jälkimaku on pitkä ja kestävä, jättäen suuhun raikkaan ja miellyttävän tuntemuksen.

Tätä valkoviiniä suositellaan tarjoiltavaksi viilennettynä noin 10-12 asteessa, jotta sen monipuolinen maku ja aromit pääsevät täyteen oikeuksiinsa. Se sopii erinomaisesti juotavaksi sellaisenaan, mutta se myös täydentää hienosti monenlaisia ruokia.

Van Volxem Saar Riesling 2021 on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia elegantista ja moniulotteisesta valkoviinistä. Sen tasapainoinen maku, hienovaraiset aromit ja raikas jälkimaku tekevät siitä täydellisen kumppanin niin juhla- kuin arkihetkiin.

Täältä voit helposti tilata Van Volxem Saar Riesling 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.