Siirry pääsisältöön
Strandlida Bryggeri IPA
Täältä voit helposti tilata Strandlida Bryggeri IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Strandlida Bryggeri IPA

Ruotsi Halmstads kommunHallands län Pullo 330 ml 6.1% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Strandlida Bryggeri IPA

Strandlida Bryggeri IPA on huippulaatuisia oluita tarjoava pienpanimo, joka tarjoaa maistuvia ja monipuolisia makuja. Oluen historia juontaa juurensa Strandlidan upeilta rannikkoseuduilta, jossa vuosisatojen perinteet ja intohimo panimotaiteeseen ovat vahvasti läsnä.

Tämän IPA:n maussa on voimakasta humaloinnin makua, joka tuo olueen raikkautta ja potkua. Tasapainoisesti valitut humalat ja maltaat antavat juomalle miellyttävän ja runsaan makuprofiilin. Se on täyteläinen ja aromikas, täynnä hedelmäisiä ja havumetsäisiä sävyjä. Tuoksussa on havaittavissa sitruunaisia ja greippimäisiä aromeja, jotka tekevät oluesta raikkaan ja houkuttelevan.

Strandlida Bryggeri IPA on täydellinen seurusteluolut, joka sopii erinomaisesti maisteltavaksi sellaisenaan tai nautittavaksi monien erilaisten ruokien kanssa. Sen humaloidun luonteen ansiosta se sopii erityisesti mausteisille ruuille, kuten tulisille curryille ja grillatulle lihalle. Olut myös korostaa hyvin makuja juustoista, kuten cheddarista tai sinihomejuustosta. Voit myös kokeilla sitä grillattujen kasvisten tai mausteisen pizza-palan kanssa.

Strandlida Bryggeri IPA tulisi tarjoilla viileänä, noin 6–8 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa säilyttämään oluen raikkauden ja tasapainoisen maun. Se on täydellinen valinta rentouttaviin tilanteisiin, kuten puutarhajuhliin tai rantaillallisiin ystävien kanssa. Sen rikas ja monivivahteinen maku varmistaa, että jokainen siema on täynnä nautintoa.

Strandlida Bryggeri IPA on olut, joka kunnioittaa perinteitä, mutta tuo samalla oman modernin twistin. Sen maistuva ja monipuolinen maku tulee varmasti hurmaamaan jokaisen oluen ystävän.

Täältä voit helposti tilata Strandlida Bryggeri IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.