Siirry pääsisältöön
Tim Adams Semillon  2021
Täältä voit helposti tilata Tim Adams Semillon 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Tim Adams Semillon 2021

Australia South AustraliaAdelaide Sémillon Pullo 750 ml 12% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Sémillon

Om Tim Adams Semillon 2021

Tim Adams Semillon 2021 - Iloa täynnä oleva valkoviini

Tim Adams Semillon 2021 on raikas ja eloisa valkoviini, joka tarjoaa miellyttävän viinikokemuksen. Viini on kotoisin Australiasta, Tim Adamsin viinitilalta, ja se on valmistettu huolella valituista Semillon-rypäleistä.

Tämän viinin maku on elegantti ja tasapainoinen. Siinä voi maistaa herkullisia sitruksen ja aprikoosin vivahteita, jotka luovat raikkaan ja miellyttävän suutuntuman. Viini on kuiva ja sen hapokkuus tekee siitä erittäin virkistävän. Tämä tekee Tim Adams Semillonista erinomaisen valinnan lämpimien kesäpäivien kumppaniksi.

Viinin tuoksusta voi aistia raikkaita sitrusten ja trooppisten hedelmien aromeja. Tuoksu on houkutteleva ja kutsuu sinut tutustumaan viinin monipuoliseen makumaailmaan.

Tim Adams Semillon sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kumppaniksi. Se täydentää erityisen hyvin mereneläviä, kuten hummeria tai simpukoita. Myös kevyet kala- ja kasvisruoat saavat viinistä ihastuttavan kumppanin. Voit nauttia tätä viiniä myös sellaisenaan seurustelujuomana tai aperitiivina ennen ateriaa.

Viilennetty lämpötila on paras tapa nauttia tämän viinin mausta täysin rinnoin. Suosittelemme tarjoilemaan viinin noin 8-10 asteen lämpötilassa, jolloin sen raikkaus ja herkulliset aromit pääsevät parhaiten esiin.

Tim Adams Semillon 2021 on ihanteellinen valinta kaikille valkoviinin ystäville, jotka haluavat nauttia raikkaasta, mutta samalla tasapainoisesta makuelämyksestä. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja anna tämän viinin ilahduttaa aistejasi.

Täältä voit helposti tilata Tim Adams Semillon 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.