Siirry pääsisältöön
Château Nénin  2020
Täältä voit helposti tilata Château Nénin 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Château Nénin 2020

Ranska PomerolBordeaux Pullo 750 ml 14% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om Château Nénin 2020

Château Nénin 2020 on ihastuttava ja tyylikäs viini, joka tulee suoraan Ranskan sydämestä. Tämä viini on valmistettu huolella valikoiduista rypäleistä, jotka kantavat mukanaan alueen ainutlaatuista terroirin vaikutusta. Se edustaa täydellisesti Ranskalle ominaista viinintuotannon osaamista ja intohimoa.

Château Nénin 2020 hurmaa ensitilassa herkullisella maullaan. Se tarjoaa upean tasapainon erilaisten makuvivahteiden välillä. Viini on täyteläinen ja hedelmäinen, ja siinä voi aistia kypsän luumun, mustaherukan ja mausteiden vivahteita. Suutuntuma on pehmeä ja samettinen, ja tanniinit ovat hienostuneet ja hyvin integroituneet.

Tästä viinistä huokuu myös upea aromi, joka houkuttelee sinut lähemmäs. Sen tuoksussa voit aistia kirsikkaa, vaniljaa ja hienovaraisia mausteita. Tuoksu on intensiivinen ja monimutkainen, ja se antaa viinalle hienovaraisen eleganssin.

Château Nénin 2020 on loistava valinta monille erilaisille ruokalajeille. Sen hedelmäisyys ja tasapainoinen tyyli tekevät siitä hienon seuralaisen esimerkiksi pihvin, riistan, juustojen ja tumman suklaan kanssa. Viini sopii erinomaisesti myös rentoutumiseen sellaisenaan tai hyvässä seurassa.

Château Nénin 2020 on suositeltavaa nauttia hieman jäähdytettynä noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tarjoile tämä herkullinen viini sopivasta viinilasista, jossa sen värin kirkkaus ja hehku pääsevät oikeuksiinsa.

Château Nénin 2020 on viini, joka sulattaa sydämesi ja vie sinut matkalle Ranskan viinitiloille. Sen ainutlaatuinen maku, hienostunut tuoksu ja monikäyttöisyys tekevät siitä todellisen herkkutelijän valinnan.

Täältä voit helposti tilata Château Nénin 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.