Siirry pääsisältöön
Tjärnsjö Brewery Lallbrall
Täältä voit helposti tilata Tjärnsjö Brewery Lallbrall lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Tjärnsjö Brewery Lallbrall

Ruotsi Västernorrlands länHärnösands kommun Pullo 330 ml 6.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Tjärnsjö Brewery Lallbrall

Sukella täysin uuteen oluen makumaailmaan ja tutustu Tjärnsjö Panimon Lallbrall-oluttuotteeseen. Tämä ainutlaatuinen olut tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen, joka vie sinut suoraan Tjärnsjön upeiden maisemien sydämeen. Oluesta kantautuu alkuperän tuoksu ja maku, joka kiehtoo kaikkia aisteja.

Tjärnsjö Panimon Lallbrall-olut on valmistettu huolella valituista raaka-aineista ja panimoiden käsityötaidolla. Sen perinteitä kunnioittava valmistusmenetelmä takaa tasaisen laadun jokaisessa pullossa. Olut on täynnä luonnon raikkautta ja voit aistia sen ensimmäisestä tuoksusta.

Lallbrallin houkutteleva tuoksu täyttää huoneen heti sen avatessasi. Voit haistaa herkullisen maltaisen aromin, joka tuo suuhusi samettisen pehmeyden. Sulje silmäsi ja kuvittele hetki, kun ensimmäinen siemaus kattaa kielesi. Tämä olut tarjoaa täyteläisen ja harmonisen maun, jossa voi erottaa hienostuneita makuja.

Lallbrall-oluen alkuperäisyys antaa sille valtavan viehätysvoiman. Sen kotipaikka Tjärnsjössä on olutkulttuurin kehto, ja tämä näkyy jokaisessa pullossa. Voit tuntea historian ja perinteen jokaisella kulauksella.

Tjärnsjö Panimon Lallbrall on täydellinen kumppani nautittavaksi monenlaisten ruokien kanssa. Tämä olut sopii erityisen hyvin grillatun lihan, mausteisten ruokien ja pippuripihvien kanssa. Se tuo esiin ruoan maut ja täydentää makuelämyksen.

Paras tapa nauttia Lallbrall-olutta on tarjoilla se viileänä lämpötilana 6-8°C. Tällöin sen maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat täydellisen makuelämyksen.

Tjärnsjö Panimon Lallbrall-olut on täynnä suomalaista käsityötaidetta ja tarjoaa unohtumattoman matkan täydellisen olutelämyksen äärelle. Anna tämän ainutlaatuisen oluen viedä sinut mukanaan Tjärnsjön upeisiin maisemiin ja nauti jokaisesta huolella valmistetusta siemauksesta.

Täältä voit helposti tilata Tjärnsjö Brewery Lallbrall lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.