Siirry pääsisältöön
Strömmarn’s Bryggeri Dunder Stout
Täältä voit helposti tilata Strömmarn’s Bryggeri Dunder Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Strömmarn’s Bryggeri Dunder Stout

Ruotsi Västra Götalands länTrollhättans kommun Pullo 330 ml 7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
66%
Humalahakuisuus
33%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Strömmarn’s Bryggeri Dunder Stout

Dunder Stout on legendaarisen Strömmarnin panimon ylpeydenaihe. Tämä ainutlaatuinen olut on peräisin Ruotsin sydämestä ja se tarjoaa makujen täyttämän matkan pohjoisen makuun.

Dunder Stoutin alkuperä juontaa juurensa Strömmarnin panimon syvään kunnioitukseen paikallisen kulttuurin ja perinteen suhteen. Tämä uskomaton olut on luotu kunnioitusta herättäen ja se heijastaa vahvasti pohjoismaisen osaamisen ja intohimon perinteitä.

Maku, joka kukoistaa Dunder Stoutissa on täyteläinen ja monimutkainen. Tuoksun avautuessa huomaat tumman suklaan ja kahvin aromin, jota seuraa havuntuoksuinen tuulahdus. Maku on täynnä paahteista maltaisuutta ja välittää vahvan kahvin ja tummien hedelmien sävyjä. Dunder Stout tarjoaa ainutlaatuisen ja rohkean makuelämyksen, joka lämmittää sielun ja heijastaa pohjoisen luonnon karakteristisia piirteitä.

Dunder Stout on ihanteellinen kumppani useille ruokalajeille. Sen voimakas maku sopii erityisen hyvin grillatulle lihalle ja mausteisille ruoille. Olut täydentää myös täyteläisiä juustoja ja suklaasta valmistettuja jälkiruokia. Sen monipuolisuus tekee siitä sopivan valinnan eri tilaisuuksiin ja ruokapöytään.

Parhaan nautinnon varmistamiseksi suositellaan tarjoilemaan Dunder Stout viilennettynä noin 12-14 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa korostamaan oluen moniulotteisia makuja ja tuottaamaan täydellisen tasapainon eri ainesosien välillä.

Dunder Stout on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa unohtumattoman matkan pohjoisen makuun. Olipa kyseessä erityinen tilaisuus tai rento illanvietto ystävien kanssa, Dunder Stout tuo pöytään pohjoismaisen kulttuurin ja aromien rikkauden. Tutustu tähän mestariteokseen ja anna suullasi pohjoisen voiman valtaistuttaa sinut.

Täältä voit helposti tilata Strömmarn’s Bryggeri Dunder Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.