Siirry pääsisältöön
Summum Chardonnay 2018
Täältä voit helposti tilata Summum Chardonnay 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Summum Chardonnay 2018

YHDYSVALLAT Willamette ValleyOregon Pullo 750 ml 13% vol 2018
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018

Om Summum Chardonnay 2018

Tervetuloa tutustumaan Summum Chardonnay -viiniin vuodelta 2018! Tämä viini on erityinen sekä alkuperäänsä että makuprofiiliaan koskevista syistä.

Summum Chardonnay -vuosikerta 2018 saa alkunsa hänen majesteettinsa, viinin kuninkaan, Ranskan Bourgognen alueen ainutlaatuisesta maaperästä. Alueen kuuluisat kalkkipitoiset maaperät ja sopiva ilmasto innoittavat Ranskan parhaimpia viinintekijöitä luomaan tämän huippulaadukkaan ja hienostuneen Chardonnayn.

Kun maistat Summum Chardonnay 2018 -viiniä, huomaat sen rikkaan ja täyteläisen maun. Viini on kuiva, mutta silti hedelmäinen, mikä tekee siitä täydellisen valinnan monille eri ruokalajeille. Voit odottaa pehmeitä vaniljaisia ​​ja kermaisia ​​vivahteita, jotka ovat peräisin tammen käytöstä kypsytyksen aikana. Pehmeät sitrushedelmien ja kypsien omenoiden maut tasapainottavat hienosti kokonaisuuden, luoden miellyttävän ja moniulotteisen makuelämyksen.

Summum Chardonnayn tuoksussa on upea yhdistelmä eloisaa sitruunaa, hentoa paahteisuutta ja raikkaita trooppisia hedelmiä. Tämä yhdistelmä tekee viinistä houkuttelevan ja kutsuvan jo ennen ensimmäistä makua.

Tämä elegantti Chardonnay sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuran kanssa. Se on ihanteellinen valinta seurusteluiltoihin, juhliin tai herkutteluhetkiin ystävien kanssa. Kokeile yhdistää se kala- ja äyriäisruokien kanssa, kuten grillattu lohi tai simpukkapasta. Tai miksi et nauttisi sitä pehmeän ja kypsän juustolautasen seurassa?

Summum Chardonnaytä tulisi tarjoilla viileänä, mutta ei liian kylmänä. Suosittelemme nauttimaan sitä noin 10-12 asteessa, jotta sen täyteläisyys ja moniulotteisuus pääsevät täyteen oikeuksiinsa.

Kutsu ystäväsi ja sukella Summum Chardonnayn 2018 ainutlaatuiseen maailmaan. Tämä viini tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen, joka vie sinut suoraan Ranskan viinikenttien sydämeen.

Täältä voit helposti tilata Summum Chardonnay 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.