Siirry pääsisältöön
Barolo Bussia  2017
Täältä voit helposti tilata Barolo Bussia 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Barolo Bussia 2017

Italia PiemonteBarolo Nebbiolo Pullo 750 ml 14.5% vol 2017
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
91%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017
Rypälelajikkeet Nebbiolo

Om Barolo Bussia 2017

Barolo Bussia 2017 on ainutlaatuinen viinikokemus, joka edustaa Italian Piemonten alueen parhaita viinejä. Tämä huippuviini kantaa ylvästä perintöä ja sen hienostunut maku sekä aromaattinen tuoksu tarjoavat nautinnon jokaiselle viininystävälle.

Barolo Bussia 2017 valmistetaan käsinpoimituista Nebbiolo-rypäleistä, jotka kasvavat alueen ainutlaatuisella maaperällä. Tämän viinin herkullinen maku on täyteläinen ja tasapainoinen. Siinä voi havaita tummia marjoja, kypsää kirsikkaa sekä mausteisia vivahteita. Tanniinit ovat hienostuneet ja pehmeät, joten viini tarjoaa samanaikaisesti voimakkaita ja elegantteja elementtejä.

Barolo Bussia 2017:n tuoksu on runsas ja moniulotteinen. Siinä voi aistia punaisten marjojen, lakritsin ja kukkaisten nuottien harmonian. Viinin tyylikkyyden lisäämiseksi se on kypsytetty tammitynnyreissä, mikä antaa sille hienostuneen vaniljan ja mausteiden säväyksen.

Tämä arvostettu viini sopii erinomaisesti liharuokien seuraan. Sen täyteläinen maku ja rakenne tekevät siitä ihanteellisen kumppanin pihvi- ja riistaruokien kanssa. Barolo Bussia 2017:n kompleksisuus ja pitkä jälkimaku tekevät siitä myös oivallisen valinnan kypsytetyille juustoille.

Suosittelemme nauttimaan Barolo Bussia 2017:n optimaalisella lämpötilalla, noin 18-20°C. Tämä lämpötila korostaa viinin monipuolisia makuja ja tuo esiin sen täyteläisyyden parhaalla mahdollisella tavalla.

Barolo Bussia 2017 on valinta vaativille viininystäville, jotka arvostavat hienostunutta laatua ja haluavat kokea Piemonten viinialueen parhaat puolet. Tämä viini on maistettava, jotta voi ymmärtää sen uskomattoman makumaailman ja nauttia täysin sen tarjoamista herkuista.

Täältä voit helposti tilata Barolo Bussia 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.