Siirry pääsisältöön
Jansa Brygga
Täältä voit helposti tilata Jansa Brygga lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Jansa Brygga

Ruotsi Halmstads kommunHallands län Pullo 330 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Jansa Brygga

Jansa Brygga - Suuresta, Arabiasta löytämäsi herkku!

Jansa Brygga on ainutlaatuinen juoma, joka on peräisin Pohjois-Afrikasta, tarkemmin sanottuna Marokon sydämestä. Tämä maukas ja tuoksultaan kiehtova juoma on saavuttanut suuren suosion ympäri maailmaa ja tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä.

Jansa Bryggan ainutlaatuisuus piilee sen moniulotteisessa maussa. Sen täyteläinen ja samettinen maku yhdistyy miellyttävästi kevyen sävyisen makeuden kanssa, joka tekee tästä juomasta täydellisen vaihtoehdon niin kofeiinin ystäville kuin niille, jotka etsivät vaihtelua perinteisille juomille. Sen ihastuttavan maun ansiosta Jansa Brygga sopii täydellisesti monenlaisia ruokia ja makeita herkkuja täydentämään.

Tämän juoman ainutlaatuisuus ei kuitenkaan pääty sen makuun. Jansa Bryggan houkutteleva tuoksu vie sinut heti Marokon kaduille, jossa perinteet ja aromit kohtaavat. Sen mausteinen ja hieman pähkinäinen tuoksu saa aistisi heräämään ja houkuttelee sinut nauttimaan tästä mystisestä juomasta.

Jansa Bryggan tarjoilulämpötila on tärkeä osa sen nauttimiskokemusta. Parhaimman maun ja tuoksun varmistamiseksi suosittelemme nauttimaan tämän juoman viileänä tai jääkaappikylmänä. Näin sen aromit ja maut pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat täydellisen makumatkan sinulle ja vieraillesi.

Jansa Brygga on täydellinen juoma erilaisiin tilaisuuksiin ja hetkiin. Se sopii hyvin niin rennon illanvieton, juhlien kuin arkea piristävänä virkistysjuomana. Sen monipuolisuus tekee siitä täydellisen valinnan jokaiseen tilanteeseen.

Kokeile Jansa Bryggaa ja anna sen kuljettaa sinut kaukaiseen Marokkoon yhdellä kulauksella. Tämä juoma varmasti ihastuttaa kaikkia aistejasi ja jättää sinut janoamaan lisää. Nauti tästä herkullisesta juomasta yhdessä ystävien kanssa, kokkaillen tai rentoutuessa ja anna sen tarjota sinulle makuelämys, jota et tule unohtamaan.

Täältä voit helposti tilata Jansa Brygga lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.