Siirry pääsisältöön
Västkust  IPA
Täältä voit helposti tilata Västkust IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Västkust IPA

Ruotsi Halmstads kommunHallands län Pullo 330 ml 6.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Beska
66%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Västkust IPA

Västkust IPA tunnetaan syntyperästään, maustaan, tuoksustaan sekä täydellisestä ruokaparista ja suositellusta tarjoilulämpötilasta. Tämä olut on peräisin Västkustin alueelta, joka sijaitsee Länsi-Ruotsissa. Västkustin kauniit rannikot ja merellinen ilmasto luovat täydelliset olosuhteet tämän IPA-oluemme valmistukseen.

Västkust IPA tarjoaa vahvan ja intensiivisen maun, joka on täynnä tuoretta humalan puraisua. Sen mukana tuleva kevyt maltaisuus tasapainottaa humalan katkeruutta, jolloin lopputuloksena on hyvin pyöristetty ja herkullinen olut. Sen monimutkainen maku tarjoutuu aidoimmillaan, kun sitä nautitaan hieman viilennettynä.

Oluen tuoksussa on selkeitä sitruuna- ja greippinuotteja, jotka sekoittuvat mäntyisiin ja havumaisiin tuoksuihin. Tämä aromaattinen yhdistelmä saa aistit heräämään ja luo miellyttävän tuoksukokemuksen jokaiselle oluen ystävälle.

Västkust IPA sopii täydellisesti ruokapariksi erilaisille maukaille ja voimakkaasti maustetuille ruoille, kuten grillatulle lihalle, tulisille kastikkeille tai mausteisille pizzoille. Oluen voimakas maku pystyy vastaamaan näiden ruokien intensiteettiin ja tarjoamaan täydellistä tasapainoa. Sen suositeltu tarjoilulämpötila on noin 8-10°C, jolloin sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Västkust IPA on olut, joka on kiehtova sekoitus tuoreutta, intensiteettiä ja monipuolisuutta. Sen täyteläinen maku ja rikas tuoksu tarjoavat unohtumattoman olutelämyksen, joka täydentää täydellisesti erilaisia ruokailuja ja hetkiä ystävien kanssa.

Täältä voit helposti tilata Västkust IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.