Siirry pääsisältöön
Alberelli di Giodo  2019
Täältä voit helposti tilata Alberelli di Giodo 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Alberelli di Giodo 2019

Italia Sicilien Pullo 750 ml 14% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019

Om Alberelli di Giodo 2019

Alberelli di Giodo 2019 on elegantti ja tyylikäs viini, jonka juuret kumpuavat Italian Umbriasta. Tämä ainutlaatuinen viini on valmistettu huolella valikoiduista Sangiovese-rypäleistä, jotka tuntuvat suussa silkkisen pehmeiltä ja antavat viinille upean tasapainon. Alberelli di Giodolla on houkutteleva sekä monimuotoinen maku, joka jättää jokaiselle viinin ystävälle pysyvän vaikutuksen.

Tämän viinin aromikirjo on ansaitusti ylistetty. Sen intensiivinen tuoksu täyttää ilman herkullisilla marjojen ja kypsien kirsikoiden vivahteilla, tukien sen hienostunutta makuprofiilia. Alberelli di Giodon väri on kauniin rubiininpunainen, mikä antaa viinille upean näyttävyyden ja houkuttelevuuden.

Tämä viini on täydellinen seuralainen laadukkaille aterioille. Sen täyteläinen ja moniulotteinen maku sopii erinomaisesti liharuokien, kuten pihvien tai riistan, kanssa. Sen elegantti rakenne ja hienovaraiset tanniinit takaavat harmonisen ja nautinnollisen kokemuksen jokaisella maistiaisella.

Alberelli di Giodolle suositeltu tarjoilulämpötila on 16-18 astetta Celsius. Tämä lämpötila auttaa vapauttamaan viinin rikkaat ja moniulotteiset aromit parhaalla mahdollisella tavalla. Viini kannattaa avata ja antaa hengittää noin 30 minuuttia ennen nauttimista, jotta sen maut ja tuoksut pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Alberelli di Giodo 2019 on loistava valinta niille, jotka arvostavat laadukkaita viinejä ja etsivät kokeellista seikkailua maku-, tuoksu- ja tunnelmareittiensä parissa. Sen ainutlaatuinen ominaisuudet tekevät siitä arvostetun ja suositun vaihtoehdon erilaisiin tilaisuuksiin tai rentoihin hetkiin ystävien kanssa.

Täältä voit helposti tilata Alberelli di Giodo 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.