Siirry pääsisältöön
Albert Boxler Riesling 2020
Täältä voit helposti tilata Albert Boxler Riesling 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Albert Boxler Riesling 2020

Ranska Alsace Riesling Pullo 750 ml 14% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Riesling

Om Albert Boxler Riesling 2020

Albert Boxler Riesling 2020 on laadukas valkoviini, joka tarjoaa aitoa herkkua viinin ystäville. Tämä Riesling-viini on peräisin Albert Boxlerin viinimäiltä, mikä tuo sille monia ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Härkomst: Albert Boxler Riesling 2020 on peräisin Alsacen alueelta Ranskassa. Tämä alue on tunnettu Riesling-viineistään, ja Boxlerin viinitarhat sijaitsevat aiemmin Saksan hallussa olleella alueella. Tämä antaa viinille erityisen maaperän ja ilmaston, joka vaikuttaa sen ainutlaatuiseen karakteriin.

Smak: Albert Boxler Riesling 2020 on raikas ja tasapainoinen viini, jossa on runsas hedelmäisyys. Tämä Riesling tarjoaa maukkaita sitrusten ja omenoiden aromeja, jotka tasapainottuvat hienosti viinin luonnollisen hapokkuuden kanssa. Viinin elegantti makeus tuntuu kevyenä ja jättää jälkimaun, joka houkuttelee ottamaan uuden siemauksen.

Doft: Albert Boxler Riesling 2020:n tuoksussa on runsaasti kukkaisia ja hedelmäisiä sävyjä. Aistittavissa on tuoreiden sitrushedelmien, kuten sitruunan ja limeen, raikasta tuoksua, joka tuo mieleen kesäisen puutarhan. Lisäksi viinin tuoksussa on tuntuvissa omenan ja persikan tuoksunuansseja, jotka täydentävät kokonaisuutta.

Mat och serveringstemperatur: Albert Boxler Riesling 2020 on erinomainen valinta monille ruokalajeille. Se sopii erityisen hyvin äyriäisten, kalojen ja vaalean lihan kanssa. Sen raikas happorakenne tasapainottaa hyvin suolaisempien ruokien makua. Suosittelemme tarjoilemaan tätä viiniä viilennettynä noin 8-10 asteessa, jotta sen raikkaus ja aromit pääsevät parhaiten esiin.

Albert Boxler Riesling 2020 on viini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Sen tasapainoinen ja raikas luonne tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat korkealaatuista valkoviiniä.

Täältä voit helposti tilata Albert Boxler Riesling 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.