Matterhorn
Om Matterhorn
Matterhorn on laadukas ja herkullinen juusto, joka kuljettaa sinut Alppien lumoavaan maailmaan. Juuston alkuperä ja valmistustapa takaavat sen ainutlaatuisen maun ja aromin.
Matterhorn-juusto valmistetaan perinteisellä metodilla, joka on peräisin vuosisatojen takaa. Ainutlaatuiset valmistusmenetelmät ja korkealaatuiset raaka-aineet takaavat juuston ainutlaatuisen ja täyteläisen maun.
Juustolla on myös vahva ja houkutteleva tuoksu, joka vie sinut suoraan Alppien vehreille niityille ja raikkaaseen vuoristoilmaan. Sen tuoksusta voi aistia vuoriston yrttien ja kukkien hienostuneen aromin.
Matterhorn-juustoa voi nauttia monella tavalla. Se sopii täydellisesti aamiaiseksi, lounaaksi tai illalliseksi. Voit tarjoilla sitä sellaisenaan paahtoleivän päällä tai leikkaa se ohuiksi siivuiksi ja tarjoa sitä juustolautasella erilaisten hyvien seuralaisten kanssa.
Juuston parhaan maistelukokemuksen saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan sen noin 15-20 asteisena. Tällöin sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa ja sen täyteläisyys tulee parhaiten esiin.
Matterhorn-juusto on Alppien aarteiden ylpeä edustaja, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Sen ainutlaatuinen alkuperä, mausteinen maku, viehättävä tuoksu ja monipuoliset tarjoilumahdollisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan juuston ystäville. Astu Alppien viehättävään maailmaan ja kokeile Matterhorn-juustoa - sinua odottaa herkutteluhetki täynnä makua ja iloa.