Siirry pääsisältöön
Bodegas Zarate Albariño 2021
Täältä voit helposti tilata Bodegas Zarate Albariño 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bodegas Zarate Albariño 2021

Espanja Rías BaixasGalicien Albariño Pullo 750 ml 12.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Albariño

Om Bodegas Zarate Albariño 2021

Bodegas Zarate Albariño 2021 on huippulaadukas viini, jonka alkuperä, maku, tuoksu, ruokaparit sekä tarjoilulämpötila tekevät siitä täydellisen valinnan vaativammallekin viininystävälle. Tämä viini tulee tunnetulta Bodegas Zaraten viinitilalta, joka sijaitsee Rías Baixas -alueella Espanjassa, tunnetulla Albariño-viinien kotiseudulla.

Bodegas Zarate Albariño 2021 on loistava esimerkki tämän tyyppisestä viinistä. Sen raikas ja eloisa maku ja tuoksu tarjoavat intensiivisiä sitruksen ja valkoisten kukkien nuotteja, jotka tekevät siitä erityisen virkistävän ja kutsuvan. Sen kuiva ja tasapainoinen rakenne tekee siitä myös monipuolisen ruokaviinin.

Koska Bodegas Zarate Albariño 2021 on erityisen raikas ja hedelmäinen viini, se sopii erinomaisesti merenelävien ja äyriäisten kanssa nautittavaksi. Sen hapokkuus ja sitruksiset vivahteet täydentävät täydellisesti simpukoiden, hummerin ja grillattujen kalapalojen makua. Voit myös kokeilla sitä sellaisten kevyiden salaattien, pehmeiden juustojen ja risottojen kanssa.

Tärkeää on myös tarjoilla Bodegas Zarate Albariño 2021 oikeassa lämpötilassa. Paras tapa nauttia tämä viini on tarjoilla se noin 10-12 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa viiniä avautumaan täysin ja paljastamaan kaikki sen hienot aromit ja maut.

Bodegas Zarate Albariño 2021 on ehdoton valinta kaikille, jotka arvostavat korkealaatuisia viinejä, jotka tarjoavat raikasta ja monipuolista makuelämystä. Riippumatta siitä, aterioitko äyriäisten, salaattien tai juustojen kanssa, tämä viini tulee täydentämään ruokasi loistavasti ja tarjoamaan unohtumattoman aistillisen elämyksen.

Täältä voit helposti tilata Bodegas Zarate Albariño 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.