Siirry pääsisältöön
Château Montus Cuvée Prestige 2019
Täältä voit helposti tilata Château Montus Cuvée Prestige 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Château Montus Cuvée Prestige 2019

Ranska MadiranFrankrike sydväst Tannat Pullo 750 ml 13.5% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Tannat

Om Château Montus Cuvée Prestige 2019

Château Montus Cuvée Prestige 2019 on hieno ja ylellinen viini, joka edustaa parasta, mitä ranskalaisella viininvalmistuksella on tarjota. Tämä ainutlaatuinen viinilajike on peräisin Madiranin alueelta Ranskasta, missä viini on valmistettu käyttämällä perinteisiä ja huolellisesti valittuja kasveja.

Tämä viini tarjoaa erinomaisen makuelämyksen, jossa on täyteläinen ja moniulotteinen maku. Solakka rakenne ja tasapainoinen hapokkuus tekevät tästä viinistä erityisen miellyttävän juoda. Syvän purppuranvärin tasapainottavat mausteiset ja hedelmäiset sävyt, jotka ihastuttavat jokaisen maistelijan makuhermoja.

Tämän viinin maistuvassa tuoksussa voi aistia kypsien tummien marjojen, kuten mustaherukoiden ja kirsikoiden, sekä pehmeästi savuisen ja mausteisen luonteen. Tuoksun monipuolisuus lupaa viinin korkeaa laatua ja hienostunutta makuelämystä.

Château Montus Cuvée Prestige 2019 sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kanssa. Voit nauttia tämän viinin seurassa herkullisia liharuokia, kuten pihviä tai lammaspaistia. Sen runsas makuprofiili ja roteva tanniinien rakenne täydentävät täydellisesti liharuokien rikkaita makuja.

Tämän upean viinin valmistaja suosittelee sen nauttimista hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa korostamaan sen moniulotteista makuprofiilia ja tuoksun aromeja. Tyylikkään lasin kanssa pudotettuna tämän viinin tulisi paljastaa kaikki sen hienostuneisuuden ja laadun piirteet.

Château Montus Cuvée Prestige 2019 on ehdottomasti loistava valinta viinin ystäville, jotka haluavat kokea ja nauttia ainutlaatuisesta ranskalaisesta viinistä. Sen tyylikäs ja monipuolinen makumaailma sekä hienostunut tuoksu tekevät siitä varmasti unohtumattoman juoman jokaiseen tilaisuuteen. Oli kyseessä sitten erityinen illallinen tai rentouttava hetki ystävien kanssa, tämä Château Montus Cuvée Prestige 2019 on aina luotettava valinta.

Täältä voit helposti tilata Château Montus Cuvée Prestige 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.