Siirry pääsisältöön
Kanonkop Paul Sauer 2019
Täältä voit helposti tilata Kanonkop Paul Sauer 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kanonkop Paul Sauer 2019

Etelä-Afrikka Western CapeCoastal Region Cabernet francCabernet sauvignonMerlot Pullo 750 ml 13% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot

Om Kanonkop Paul Sauer 2019

Voimakas ja hienostunut, Kanonkop Paul Sauer 2019 on upea viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viini on peräisin Kanonkop-viinitilalta, joka sijaitsee Etelä-Afrikan Stellenboschin viinialueella. Paul Sauer on Kanonkopin huippuluokan punaviini, joka kunnioittaa tilan perinteitä ja samalla edustaa modernia viinintuotantoa.

Kanonkop Paul Sauer 2019 on valmistettu pääosin Cabernet Sauvignon-, Merlot- ja Cabernet Franc -rypäleistä. Tämä monipuolinen sekoitus antaa viinille rikkaan ja täyteläisen maun, jossa on selkeät mustaherukan, kirsikan ja luumun vivahteet. Viinin eleganssi ja tasapaino tulevat esiin sen silkkisessä suutuntumassa ja pitkässä jälkimaussa.

Viinin tuoksussa on voimakasta tumman marjaisuutta, mausteita ja hienostunutta tammen vaniljaisuutta. Kaikki nämä aromit yhdistyvät harmonisesti ja antavat viinille sen ainutlaatuisen persoonallisuuden.

Kanonkop Paul Sauer 2019 sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai ruokapöydässä. Sen täyteläisyys ja voimakas maku tekevät siitä erityisen hyvän kumppanin liharuokien, kuten naudanlihan, lampaan ja riistan, kanssa. Voit myös kokeilla sitä kovien juustojen, kuten Cheddarin tai Goudan, kanssa, jotta voit nauttia sen moniulotteisista mauista täysin.

Paul Sauerin suositeltu serveringin lämpötila on noin 16-18 astetta Celsius. Tällä lämpötilalla viinin aromit ja maut pääsevät parhaiten esiin ja taatusti tyydyttävät kaikki aistisi.

Kanonkop Paul Sauer 2019 on ehdottomasti viini hienostuneille viinin ystäville, jotka haluavat nauttia ainutlaatuisesta ja unohtumattomasta kokemuksesta. Se on täydellinen valinta erityisiin tilaisuuksiin tai lahjaksi arvostetulle ystävälle.

Täältä voit helposti tilata Kanonkop Paul Sauer 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.