Siirry pääsisältöön
Lundaskogs GT Fläder
Täältä voit helposti tilata Lundaskogs GT Fläder lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lundaskogs GT Fläder

Ruotsi Södermanlands länNyköpings kommun Pullo 330 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 6.2g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Lundaskogs GT Fläder

Lundaskogs GT Fläder on ruotsalainen gin, joka on tunnettu sen ainutlaatuisista ominaisuuksista. Tämä hienostunut juoma on valmistettu parhaimmista käsin poimituista flädermarjoista, jotka antavat sille sen herkän makean maun ja raikkaan tuoksun.

Lundaskogs GT Fläder on valmistettu perinteisillä menetelmillä, jossa käytetään vain huolellisesti valittuja luonnollisia ainesosia. Tämän seurauksena se tarjoaa ainutlaatuisen ja tasapainoisen maistelukokemuksen, joka sopii täydellisesti juhlistamaan erityisiä hetkiä ja jakamaan ne ystävien kanssa.

Tämän ginin alkuperä on peräisin Lundaskogsin maalaistilalta Ruotsissa, jossa se valmistetaan huolella ja rakkaudella pienissä erissä. Sen takana on omistautunut tiimi, joka haluaa tarjota parasta mahdollista laatuja maistelukokemuksen.

Tämän ginin monipuoliset käyttötarkoitukset antavat sinulle mahdollisuuden nauttia siitä monin eri tavoin. Voit nauttia siitä sellaisenaan jäämurskan kanssa tai käyttää sitä raikkaan ja pirteän GT-juoman pohjana. Sen ainutlaatuinen maku sopii myös erinomaisesti sekoitettavaksi erilaisiin cocktail-juomiin, joten voit antaa mielikuvituksesi lentää ja luoda omia luomuksiasi.

Suosittelemme nauttimaan Lundaskogs GT Fläderia hieman viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen maku pääsee täysin oikeuksiinsa. Tällä tavoin voit nauttia sen herkullisesta mausta ja ihailla sen kaunista ja kiehtovaa tuoksua.

Jos etsit jotain erityistä ja ainutlaatuista juomaa, joka voi tuoda uutta makuelämystä, Lundaskogs GT Fläder on täydellinen valinta sinulle. Sen herkkä maku, raikas tuoksu ja korkealaatuinen alkuperä tekevät siitä täydellisen kumppanin juhlaan tai rentoihin hetkiin ystävien kanssa.

Täältä voit helposti tilata Lundaskogs GT Fläder lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.