Siirry pääsisältöön
JP Chenet Colombard Sauvignon 2020
Täältä voit helposti tilata JP Chenet Colombard Sauvignon 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

JP Chenet Colombard Sauvignon 2020

Ranska Pullo 250 ml 11.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om JP Chenet Colombard Sauvignon 2020

JP Chenet Colombard Sauvignon 2020 on tyylikäs ranskalainen valkoviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viini tulee Härkomst maailmankuulusta Etelä-Ranskan viinialueesta, joka tunnetaan laadukkaista viineistään. Colombard Sauvignon on valmistettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä, jotka tuovat viiniin raikkauden ja intensiiviset aromit.

Tämän viinin maussa yhdistyvät herkulliset sitrus- ja trooppiset hedelmät, kuten sitruuna, greippi, passionhedelmä ja ananas. Tämä tekee siitä raikkaan ja hedelmäisen, sopien täydellisesti kesäisiin nautiskeluhetkiin tai kevyiden ruokien seuraksi. Sen eloisa hapokkuus antaa sille myös hyvän tasapainon ja viipyvän jälkimaun.

JP Chenet Colombard Sauvignonin tuoksu on houkutteleva ja intensiivinen, täynnä raikkaita sitrushedelmiä, herkullisia trooppisia hedelmiä sekä kukkaisia ​​nuotteja. Tuoksu kutsuu sinut tutkimaan tämän viinin monipuolisia makumaailmoja.

Tämä valkoviini toimii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Se täydentää hyvin äyriäiset, salaatit, äyriäiset, kalat ja kananruoat. Sen monipuolinen makuprofiili ja raikas hapokkuus tekevät siitä hyvän valinnan myös sellaisten ruokien kanssa, jotka sisältävät sitrushedelmiä tai mausteita.

Suosittelemme JP Chenet Colombard Sauvignonin tarjoilua viilenä noin 8-10 ° C:ssa, jotta sen rikas maku ja tuoksu tulevat täysin esiin. Voit nauttia sitä ystävien kanssa kesäpäivän piknikillä, rentouttavassa illallisessa tai vaikka rentoutuessasi kotona hyvän kirjan tai elokuvan parissa.

JP Chenet Colombard Sauvignon 2020 on viini, joka tarjoaa piristävän ja nautinnollisen hetken jokaiseen tilanteeseen. Sen laadukkaat rypäleet ja tasapainoinen makuprofiili tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat eleganssia ja makujen harmoniaa.

Täältä voit helposti tilata JP Chenet Colombard Sauvignon 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.