Siirry pääsisältöön
Smith Street Wee Heavy Axel
Täältä voit helposti tilata Smith Street Wee Heavy Axel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Smith Street Wee Heavy Axel

Ruotsi Hedemora kommunDalarnas län Pullo 330 ml 6.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Smith Street Wee Heavy Axel

Smith Street Wee Heavy Axel on ainutlaatuinen ja vahva olut, joka tarjoaa täyteläisen makuelämyksen. Tämä herkullinen olut on peräisin Skotlannista, missä se on valmistettu perinteisen reseptin mukaan. Vahva alkoholipitoisuus ja rikas maltaisuus tekevät siitä täydellisen juoman nautittavaksi hitaasti ja nautiskellen.

Wee Heavy Axelin makuprofiili on valmistettu huolellisesti valittujen maltaiden avulla. Sen tumma väri ja paksu, kermainen vaahto saavat veden herahtamaan kielelle heti ensimmäisestä siemauksesta lähtien. Sen täyteläinen ja makea maku on täynnä karamellisia ja paahteisia sävyjä, joita tasapainottaa kevyt humalan katkeruus.

Sen houkutteleva tuoksu täyttää huoneen silloin, kun pullo avataan. Syvät maltaiset aromit sekoittuvat täyteläisiin paahteisiin vivahteisiin, luoden houkuttelevan ja lämpimän tunnelman.

Wee Heavy Axel sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se on myös ihanteellinen kumppani ruokapöydässä. Sen voimakas maku ja täyteläinen rakenne istuvat hyvin yhteen mausteisten liha- ja juustoruoan kanssa. Kokeile sitä esimerkiksi grillatun pihvin tai paistetun karitsan kanssa saadaksesi täydellisen makuyhdistelmän.

Tämän vahvan oluen suositeltu serveringstemperatur on noin 10-12 astetta. Tämä lämpötila auttaa korostamaan Wee Heavy Axelin moniulotteista makua ja tuo esiin sen parhaat ominaisuudet. Tarjoile se siis juhlallisesti viileästä lasista ja nauti tästä herkullisesta ja rikkaasta oluesta ystävien kanssa.

Smith Street Wee Heavy Axel on täydellinen valinta kaikille oluenharrastajille, jotka arvostavat täyteläisiä ja vahvoja makuja. Sen ainutlaatuinen maku ja perinteinen valmistusprosessi tekevät siitä unohtumattoman juoman, jota on ilo nauttia.

Täältä voit helposti tilata Smith Street Wee Heavy Axel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.