Siirry pääsisältöön
Törley Charmant Rosé
Täältä voit helposti tilata Törley Charmant Rosé lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Törley Charmant Rosé

Unkari Pullo 200 ml 11% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 4.7g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Törley Charmant Rosé

Tervetuloa maistelemisen maailmaan Törley Charmant Rosé-kuohuviinin parissa! Tämä upea juoma tarjoaa sinulle ikimuistoisen kokemuksen, joka vie sinut suoraan viinirypäleiden kotimaahan ja herättää aistisi monipuolisilla makuelämyksillä.

Törley Charmant Rosé tulee tarkoin valituista viinirypäleistä ja sen valmistuksessa on käytetty perinteisiä menetelmiä, jotka takaavat korkean laadun ja ainutlaatuisen maun. Juoma on raikas ja hedelmäinen, jossa yhdistyvät herkulliset punaisen marjan ja kypsän punaisen omenan vivahteet. Sen tyylikäs ja hienostunut maku tekee siitä täydellisen valinnan niin arjen juhliin kuin erityisiin tilaisuuksiin.

Törley Charmant Rosé-kuohuviinin tuoksussa on hurmaava kukkainen ja hedelmäinen vivahde. Sen hienovarainen ja elegantti tuoksu vie sinut miellyttävälle matkalle kukkivien viiniköynnösten keskelle ja luo juhlahetkiisi aistillisen tunnelman.

Tämä herkullinen kuohuviini on täydellinen seuralainen monille ruoille. Tarjoile sitä esimerkiksi juustojen, salaattien tai vaalean lihan kanssa. Sen raikas ja tasapainoinen maku täydentää ruokien makumaailman ja luo harmonisen kokonaisuuden. Älä unohda myöskään nauttia sitä sellaisenaan, sillä sen herkullisuus ja hienostuneisuus ansaitsevat tulla nautituiksi sellaisenaan.

Törley Charmant Rosé-kuohuviinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta. Tällä lämpötilalla sen monipuoliset maut pääsevät parhaiten oikeuksiinsa ja tarjoavat sinulle unohtumattoman makuelämyksen. Muista jäädyttää kuohuviini tarpeeksi ajoissa ennen tarjoilua, jotta se säilyttää virkeästi kuplivan luonteensa.

Törley Charmant Rosé on kaunis ja herkullinen kuohuviini, joka lumoaa sinut sekä maullaan että tuoksullaan. Anna sen viedä sinut matkalle viinintuottajamaiden tunnelmiin ja nautiskele täyteläisistä makuelämyksistä. Olipa kyseessä arki tai juhla, tämä kuohuviini on aina oikea valinta.

Täältä voit helposti tilata Törley Charmant Rosé lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.