Siirry pääsisältöön
Noisy Bastards Space, the final frontbeer
Täältä voit helposti tilata Noisy Bastards Space, the final frontbeer lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Noisy Bastards Space, the final frontbeer

Ruotsi Västernorrlands länSundsvalls kommun Pullo 330 ml 7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
33%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Noisy Bastards Space, the final frontbeer

Noisy Bastards Space - Järisyttävää olutelämystä avaruudesta

Tervetuloa maailmaan, jossa avaruus ja olut yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Noisy Bastards Space on kunnianosoitus rohkeudelle, seikkailulle ja rajattomalle mielikuvitukselle. Tämä olut on suunniteltu tarjoamaan täysin uudenlainen olutelämys, joka vie sinut tähtien tuolle puolen ja tarjoaa hurmaavia makuja sekä tuoksuja avaruuden syvyyksistä.

Noisy Bastards Space on kotoisin mystisestä avaruudesta, jossa se on ikään kuin syntynyt galaksien välisessä oluttuotantolaitoksessa. Sen vallaton ja rohkea luonne heijastaa tähtipölyn kimaltelua ja syvien avaruudenkaarien ääretöntä kauneutta.

Sen maku on kuin tähtien räjähdykset suussasi - täynnä intensiivisiä aromeja ja vivahteikasta maailmankaikkeutta. Tämä olut tarjoaa vivahteikasta maltillisuutta, jossa makeus ja hedelmäisyys kohtaavat humalaisen raikkauden. Kouluttamattoman maistelijan voikin olla vaikea päättää, onko tämä olut hedelmäinen vai havumetsäinen. Se on kuin galaksin kauneimman kiertolaisen suudelma, jolla on pyrkimys ilahduttaa kaikkia aisteja.

Noisy Bastards Spacein monimuotoinen tuoksu vie sinut tähtipölyllä täytetylle matkalle avaruuden uumeniin. Tuoksusta voi erottaa eksoottisia hedelmiä, mausteita ja jopa hentoa jasmiinin kukkaista tuoksua. Se on kuin avaisit avaruuden oven, ja sen upeat tuoksut täyttävät huoneen viettelevällä värähtelyllään.

Tämä ainutlaatuinen olut sopii täydellisesti nautittavaksi hyvässä seurassa ja herkullisten ruokien kera. Voit tarjoilla sen esimerkiksi mausteisille liharuoille, kypsytetyille juustoille tai vaikka tuliselle currylle. Sen makunautinto korostuu, kun olut nautitaan noin 8-12 asteen lämpötilassa, jolloin sen monikerroksiset maut pääsevät täysin esiin ja täyttävät suun täydellisellä tasapainolla.

Olitpa sitten olutintoilija tai seikkailunhaluinen maailmanmatkaaja, Noisy Bastards Space tulee viemään sinut ainutlaatuiselle avaruusmatkalle. Astu mukaan ja koe tämä hurmaava sekoitus avaruuden kauneutta ja olutherkkuja. Saat todellakin maistaa tähtipölyä joka kulauksella!

Täältä voit helposti tilata Noisy Bastards Space, the final frontbeer lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.