Siirry pääsisältöön
137:ans Vodka
Täältä voit helposti tilata 137:ans Vodka lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

137:ans Vodka

Ruotsi Stockholms länSödertälje kommun Pullo 500 ml 40% vol
Pakkaus Pullo

Om 137:ans Vodka

Introducing 137:ans Vodka - makusi maailmalta!

137:ans Vodka on ylellinen ja laadukas juoma, joka kutsuu sinut matkalle maailman eri makujen pariin. Tämä ainutlaatuinen vodka tarjoaa omintakeisen sommittelun perinteisestä ja modernista, tarjoten samalla makuelämyksen, jota et ole koskaan ennen kokenut.

Tämän vodkan alkuperä on ensimmäinen asia, joka erottuu 137:ans Vodkassa. Se on valmistettu harkiten valituista suomalaisista viljoista, jotka kasvavat puhtaan luonnon syleilyssä. Tämä autenttinen alkuperä ja vaalitut viljat tuovat vodkan makuprofiiliin pehmeyttä ja tasapainoa.

Kohtele aistejasi tämän vodkan ainutlaatuisella maulla ja tuoksulla. 137:ans Vodka tarjoaa hienovaraisen ja raikkaan maun, joka vie sinut aistikkaalle matkalle eri makujen ja tulvivan herkullisuuden maailmaan. Sen puhdas ja hedelmäinen aromi kruunaa makuelämyksen ja herättää aistit eloon.

137:ans Vodka on täydellinen valinta monenlaisiin ruokapareihin. Sen monikäyttöinen maku sopii hyvin niin kevyisiin salaateihin kuin voimakkaampiin liharuokiinkin. Voit myös kokeilla sitä jälkiruokien kanssa, ja sen elegantti maku tekee niistä ikimuistoisia herkkuhetkiä. 137:ans Vodka on ystäväsi, joka nostaa ruoan ja juomakokemuksen uudelle tasolle.

Jotta voisit nauttia täysin tästä mahtavasta vodkasta, suosittelemme tarjoilulämpötilaksi noin 6-8 astetta. Tämä lämpötila korostaa vodkan ainutlaatuista makua ja antaa sille parhaan mahdollisen maistelukokemuksen. Voit tarjoilla sen suoraan jääkaapista tai käyttää hienostunutta jääpallon muotoista jäänmurtajaa, joka pitää vodkan viileänä ja samalla sulattaa sen hitaasti.

Anna itsellesi lupa nauttia huippulaatuisesta ja ainutlaatuisesta vodkasta. 137:ans Vodka on tyylikäs matka eri makujen äärelle, joka vie sinut uusiin korkeuksiin. Astu rohkeasti tuoksujen, makujen ja elämysten maailmaan 137:ans Vodkan seurassa!

Täältä voit helposti tilata 137:ans Vodka lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.