Siirry pääsisältöön
Aurora
Täältä voit helposti tilata Aurora lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Aurora

Suomi Pullo 750 ml 13% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 14g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Aurora

Aurora on ainutlaatuinen tuote, jolla on vahva perintö. Sen juuret juontavat syvälle Pohjois-Euroopan kauniisiin ja koskemattomiin maisemiin. Tämä ainutlaatuinen tuote tarjoaa hienostuneen ja herkullisen makuelämyksen, joka vie sinut suoraan luonnon syleilyyn.

Aurora on rikas maku, joka hivelee makunystyröitäsi. Sen hienostunut ja monipuolinen maku sai inspiraationsa Pohjois-Euroopan rikkaasta ruokakulttuurista. Aurora tarjoaa hämmästyttävän maun, joka jättää jäljen sydämeesi.

Aurora tunnetaan myös vahvasta, houkuttelevasta tuoksustaan. Sen aromi tavoittaa aidon luonnon tuoksun, joka tuo mieleesi raikkaan tuulen ja tuoksuvat metsät. Aurora kutsuu sinut matkalle halki luonnon kauneimpien tuoksujen.

Auroran ainutlaatuisuus ei rajoitu pelkästään sen makuun ja tuoksuun, vaan myös sen monipuoliseen käyttöön ruokapöydässä. Tämä tuote sopii täydellisesti liharuokiin, kuten grillattuun naudanlihaan ja savustettuun possuun. Aurora voi myös täydentää kasvisruokia ja tuoda niihin uuden ulottuvuuden.

Aurora on parhaimmillaan tarjottuna oikeassa lämpötilassa. Sen täydellinen nauttimislämpötila on 16-18 astetta. Tällöin sen maku ja aromi pääsevät parhaiten esiin ja tarjoavat sinulle unohtumattoman kokemuksen.

Aurora on tuote, joka yhdistää luonnon kauneuden, hienostuneen maun ja vahvan perinnön. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea aitoja elämyksiä ruokapöydässään. Aurora on matka Pohjois-Euroopan sydämeen, joka valloittaa sinut ensimmäisestä maistiaisesta asti.

Täältä voit helposti tilata Aurora lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.