Siirry pääsisältöön
Revsunds Brännbera Gin
Täältä voit helposti tilata Revsunds Brännbera Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Revsunds Brännbera Gin

Ruotsi Jämtlands länBräcke kommun Pullo 700 ml 42% vol
Pakkaus Pullo

Om Revsunds Brännbera Gin

Revsunds Brännbera Gin on ainutlaatuinen gini, joka herättää makuaistejasi ja vie sinut matkalle pohjoismaiseen luontoon. Sen raaka-aineet ja valmistustapa antavat sille erityisen alkuperän ja laadun tunteen.

Tämä hienostunut gini saa alkunsa pohjoisessa Ruotsissa sijaitsevasta Revsunds-panimosta. Sen valmistukseen käytetään huolella valikoituja suomalaisia marjoja ja yrttejä, jotka kasvavat puhtain vesistöin ja ilmanaloin. Näitä suomalaisia makuja on sitten huolella sekoitettu perinteisen pohjoismaiseen gini-reseptiin, joka on suunniteltu täydentämään ja korostamaan näiden raaka-aineiden ainutlaatuista makua.

Revsumds Brännbera Ginin aromaattinen profiili on kesäisen raikas ja hienostunut. Sen tuoksussa kohtaat metsän tuoksun, jossa sekoittuu lehtien, marjojen ja yrttien nuotit. Kun maistat tätä giniä, tunnet suussasi marjojen makeutta ja raikkautta, joka sulautuu täydellisesti yrttisten ja mausteisten vivahteiden kanssa. Jokainen siemaus on kuin matka pohjoismaiseen metsään, jossa villi luonto kohtaa hienostuneen makumaailman.

Revsumds Brännbera Ginin monipuoliset maut mahdollistavat sen nauttimisen monella eri tavalla. Voit maustaa sillä suosikkicocktailisi tai tehdä siitä raikkaan gin & tonicin. Sitä voi myös nauttia sellaisenaan jäillä tai sekoittaa tonic-veteen ja nauttia yhdessä viipaleen sitruunan tai tuoreiden marjojen kanssa. Annexkin on, että se sopii täydellisesti myös ruuanlaittoon. Voit esimerkiksi käyttää sitä marinoimaan lihaa, lisätä sitä kastikkeisiin tai luoda omanlaisen ginilla maustetun keiton.

Revsumds Brännbera Gin tulisi nauttia viilentyneenä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tällä tavalla sen hienovarainen maku ja tuoksu pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Tarjoile se kesäisillä terasseilla, illanistujaisissa tai vain rentoutuessasi kotona.

Revsumds Brännbera Gin on gini, joka ei jätä ketään kylmäksi. Sen ainutlaatuinen alkuperä, hienostunut maku ja monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan gini-harrastajille ja niille, jotka etsivät uusia makuelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata Revsunds Brännbera Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.