Siirry pääsisältöön
Spirit of Hven Coffey Vodka
Täältä voit helposti tilata Spirit of Hven Coffey Vodka lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Spirit of Hven Coffey Vodka

Ruotsi Skåne länLandskrona stad Pullo 500 ml 41.8% vol
Pakkaus Pullo

Om Spirit of Hven Coffey Vodka

Spirit of Hven Coffey Vodka on ainutlaatuinen vodka, joka edustaa hienoa perinnettä ja käsityötaitoa. Se valmistetaan huolella valikoiduista raaka-aineista ja sen valmistusprosessissa käytetään innovatiivisia menetelmiä. Tämä juoma kuvastaa tinkimätöntä laatua ja ylittää odotukset jokaisessa lasillisessa.

Hvenin saarelta Ruotsin etelärannikolta lähtöisin oleva Spirit of Hven Coffey Vodka kunnioittaa vodkan alkuperää. Tämän vodkan juuret ulottuvat takaisin vuoteen 1999, jolloin saarella aloitettiin pienimuotoinen alkoholintuotanto. Saaren ainutlaatuinen maaperä ja ilmasto luovat täydelliset olosuhteet korkealaatuisten raaka-aineiden kasvattamiselle.

Spirit of Hven Coffey Vodka eroaa muista vodkista sekä maullaan että tuoksullaan. Maku on miellyttävän pehmeä ja tasapainoinen, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän makeutta ja mausteisuutta. Sen tuoksussa voi aistia hienostuneita viljaisia sävyjä, jotka vievät sinut hetkessä Hvenin saaren viljapelloille.

Tämä vodka sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai sekoitettavaksi erilaisiin juomiin. Voit kokeilla sitä perinteisesti jääpaloin ja sitruunankuorilla tai luoda omanlaisesi cocktailin. Sen monikäyttöisyys ja harmoninen maku tekevät siitä loistavan valinnan erilaisiin tilaisuuksiin.

Parhaalta tämä vodka maistuu, kun sitä nautitaan hieman viilennettynä. Sen suositeltu serveringstemperatur on noin 6-8 astetta. Tällä lämpötilalla sen aromit ja maut pääsevät täysin oikeuksiinsa, ja saat nauttia täydellisestä vodkaelämyksestä.

Spirit of Hven Coffey Vodka on taidokkaasti valmistettu juoma, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokeilun maailmaan. Koe tämä luksusvodka ja anna sen viedä sinut matkalle Hvenin saaren maagiseen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Spirit of Hven Coffey Vodka lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.