Siirry pääsisältöön
Näipa
Täältä voit helposti tilata Näipa lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Näipa

Ruotsi Örebro länÖrebro kommun Pullo 330 ml 6.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Näipa

Näipa on suosittu ja kunnioitettu oluttyyli, joka valloittaa makunystyräsi ainutlaatuisella tavalla. Alkuperältään tämä tyyli juontaa juurensa New Englandin alueelle Yhdysvalloissa ja se on nopeasti levinnyt ympäri maailmaa oluen ystävien keskuudessa.

Näipan erottuva ominaisuus on sen hedelmäinen ja mehukas maku. Pehmeä ja täyteläinen päärynän, mangon ja passionhedelmän sävyt luovat herkullisen ja miellyttävän kokemuksen jokaiselle huikalle. Näipassa yhdistyvät taidokkaasti humalan aromit ja maltaiden makeus, luoden tasapainoisen ja herkullisen makuprofiilin.

Tämän oluttyylin tuoksussa on runsaasti raikkaita ja trooppisia sävyjä. Mango, greippi ja ananas täyttävät ilman herkullisilla ja houkuttelevilla tuoksuillaan. Näipan kutsuva tuoksu herättää aistejasi ja antaa vihjeitä sen monimuotoisesta ja houkuttelevasta mausta.

Näipa on monipuolinen olut, joka sopii erinomaisesti erilaisten ruokien seuraan. Sen raikkaus ja runsaat maut täydentävät täydellisesti mausteisia ruokia, kuten intialaista currya ja meksikolaista guacamolea. Esimerkiksi grillatun lohen tai mausteisen kanan seurana Näipa tarjoaa tasapainoisen ja mielenkiintoisen makukokemuksen.

Näipan optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 6-8 astetta Celsius. Tämä lämpötila korostaa oluen raikkautta ja sävyjä, ja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia sen täyteläisestä ja monimuotoisesta laadusta täysillä.

Kokeile Näipaa ja anna sen viedä sinut matkalle herkkujen maailmaan. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet takaavat unohtumattoman olutelämyksen, joka jättää sinulle makean ja hedelmäisen jälkimaun.

Täältä voit helposti tilata Näipa lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.