Siirry pääsisältöön
Östersunds Nya Ångbryggeri Påsköl
Täältä voit helposti tilata Östersunds Nya Ångbryggeri Påsköl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Östersunds Nya Ångbryggeri Påsköl

Ruotsi Östersunds kommunJämtlands län Pullo 330 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Östersunds Nya Ångbryggeri Påsköl

Östersunds Uusi Höyrypanimo tarjoaa herkullisen Påsköl-olutvaihtoehdon, joka hurmaa paitsi alkuperällään myös hienostuneella maullaan ja upealla tuoksullaan. Tämä ruotsalainen olut on peräisin Östersundin kaupungista, joka sijaitsee keskellä upeaa Jämtlandin maakuntaa. Pohjoismaisen tyylin mukaan valmistetun oluen juuret ovat syvällä ruotsalaisessa olutkulttuurissa, ja se tarjoaa ainutlaatuisen maistelukokemuksen olutystäville ympäri maailman.

Östersunds Nya Ångbryggeri Påsköl ihastuttaa herkullisella maullaan, joka on täynnä raikkaita ja tasapainoisia vivahteita. Olut tarjoaa miellyttävän maltillisen humalointitason, joka täydentää täydellisesti sen kepeän ja paahteisen maun. Herkän ja maukkaan aromin ansiosta tämä olut on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia keväisen pirteästä juomasta.

Östersunds Nya Ångbryggeri Påsköl tarjoaa myös upean tuoksun, joka tuo mieleen kevään ensimmäiset kukat ja raikkaan pohjoismaisen ilman. Se yhdistää herkän maltaisuuden ja hienostuneen humaloinnin tuoksut, luoden aistillisen kokemuksen jokaiselle oluen ystävälle. Tämä olut on todella ainutlaatuinen löytö, joka täyttää ilman huumaavilla aromiensa.

Tätä olutta voi nauttia sellaisenaan tai yhdistää monien ruokien kanssa. Se sopii erityisen hyvin kevään juhliin ja pääsiäisateriaan. Sen kepeä maltaisuus ja hienovaraiset maun vivahteet tekevät siitä täydellisen kumppanin esimerkiksi perinteiselle lammaspaistille tai savustetulle lohelle. Olut on suositeltavaa nauttia viilennettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Östersunds Nya Ångbryggeri Påsköl on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea keväisen rahdun jäähtyvän tuulen aalloista maistellessaan upeaa olutta. Tämä tuote tarjoaa makuelämyksen, joka lumoaa sinut alkuperällään, maullaan ja tuoksullaan. Ota kevään saapuminen vastaan tällä herkullisella oluella, joka kahmi pikaisesti innokkaat oluen ystävät vieraidesi joukosta.

Täältä voit helposti tilata Östersunds Nya Ångbryggeri Påsköl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.