Siirry pääsisältöön
Morandé Estate Reserve Sauvignon Blanc 2022
Täältä voit helposti tilata Morandé Estate Reserve Sauvignon Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Morandé Estate Reserve Sauvignon Blanc 2022

Chile CasablancaAconcagua Sauvignon blanc Pullo 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.3g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc

Om Morandé Estate Reserve Sauvignon Blanc 2022

Morandén Estate Reserve Sauvignon Blanc 2022 on erinomainen valinta kaikille viinin ystäville, jotka etsivät raikasta, hienostunutta ja moniulotteista makuelämystä. Tämä viini heijastaa täydellisesti Morandén taitoa tuottaa laadukkaita ja ainutlaatuisia viinejä. Tämä erinomainen Sauvignon Blanc vuosikerta vuodelta 2022 kiehtoo kaikkia aisteja ja tarjoaa unohtumattoman matkan Chileen.

Morandén Estate Reserve Sauvignon Blanc 2022 tulee Härkomstista, tunnetulta Chilen viinialueelta, joka tunnetaan erinomaisena ympäristönä viinitarhojen ja viininviljelyn kannalta. Tämä viini kantaa mukanaan paikan ainutlaatuisuutta ja alueen viljelyperinteiden rikkautta.

Sen upea maku hivelee makunystyröitä antaen raikkaita sitrusten ja passionhedelmien vivahteita. Maun tasapaino on täydellinen, kun pehmeät hapokkuudet tasapainottavat hedelmäistä makeutta. Morandén Estate Reserve Sauvignon Blanc 2022 on täydellinen esimerkki tämän rypälelajikkeen parhaimmasta ilmaisusta.

Viinin aromaattinen tuoksu on herkullisen houkutteleva ja täyteläinen. Keskipitkä viini tarjoaa intensiivistä tuoksua, jossa on huomattavia sitruksen, passionhedelmän ja aavistuksen herukoiden aromeja. Näiden aromaattisten ominaisuuksien ansiosta viini herättää mielikuvia aurinkoisista päivistä ja vihreistä viinitarhoista.

Morandén Estate Reserve Sauvignon Blanc 2022 sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se kannattaa yhdistää mereneläviin, salaateihin ja kevyisiin kalaruokiin. Sen raikas ja kuiva profiili korostaa ruokien makuja ja antaa makuelämykselle lisäulottuvuuden.

Viinin suositeltu serveringstemperatur (tarjoilulämpötila) on noin 8-10°C. Näin voit varmistaa, että saat kaiken irti viinin rikkaasta aromista ja raikkaasta mausta. Morandén Estate Reserve Sauvignon Blanc 2022 on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia korkealaatuisesta ja tyylikkäästä viinistä.

Kokonaisuudessaan Morandén Estate Reserve Sauvignon Blanc 2022 on viini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Sen monipuoliset maut, aromaattinen tuoksu ja ylellinen laatu tekevät siitä täydellisen kumppanin jokaiselle viiniharrastajalle.

Täältä voit helposti tilata Morandé Estate Reserve Sauvignon Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.