Siirry pääsisältöön
Kompaniets Pilsner Trosa Ölkompani
Täältä voit helposti tilata Kompaniets Pilsner Trosa Ölkompani lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kompaniets Pilsner Trosa Ölkompani

Ruotsi Trosa kommunSödermanlands län Pullo 330 ml 4.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Kompaniets Pilsner Trosa Ölkompani

Kompaniets Pilsner Trosa Ölkompani on äärimmäisen laadukas ja perinteikäs olut, joka on peräisin Trosan pienestä ruotsalaisesta Ölkompanista. Tämä herkullinen olut tarjoaa täyteläisen makuelämyksen, joka houkuttelee oluenystäviä ympäri maailmaa.

Pilsner Trosa Ölkompani -olut on tunnettu hienostuneesta maustaan ja raikkaasta aromistaan. Sen maltainen pohja antaa oluelle tasapainoisen ja kevyen maun, kun taas humalat antavat sille pienen makeuden, joka tekee siitä ihanteellisen valinnan janojuojille. Tämä olut on erinomainen valinta kesäpäivien rentoutumiseen tai illanistujaisiin ystävien kanssa.

Tämän oluen hämmästyttävän raikas ja miellyttävä tuoksu vie sinut suoraan käsityöoluen maailmaan. Se on täynnä tuoreiden viljapelloilta ja kukkaniityiltä peräisin olevia luonnon aromikomponentteja, jotka vievät sinut heti ajatukset ruohoiselle rinteelle tai rauhallisiin metsäpolkuihin.

Pilsner Trosa Ölkompani -oluella on myös loistava kyky täydentää ruokaa. Sen kevyt ja raikas maku sopii täydellisesti kalaruokien, salaattien ja vaalean lihan kanssa. Sen päivitetty hienostuneisuus sopii myös hyvin juustojen, erityisesti brien ja camembertin, kanssa. Tämä monipuolinen olut vie aterian uudelle tasolle ja antaa sinulle täyttä iloa jokaisesta haarukallisesta.

Pilsner Trosa Ölkompani -oluella on myös tarkkaan määritetty optimaalinen tarjoilulämpötila. Sitä tulee nauttia viileänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa, jotta sen maku ja tuoksu pääsevät täysiin oikeuksiinsa. Olipa kyseessä rento illanvietto ystävien kanssa tai gourmet-illallinen, tämä olut on aina oikea valinta.

Pilsner Trosa Ölkompani -olut on hienostunut ja laadukas juoma, joka tyydyttää jokaisen oluen ystävän makuaistit. Sen herkullinen maku, miellyttävä tuoksu ja monipuolinen käyttömahdollisuus tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat huippuluokkaista olutta. Kokeile tätä olutta ja anna sen viedä sinut matkalle käsityöoluiden maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Kompaniets Pilsner Trosa Ölkompani lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.