Siirry pääsisältöön
Jansz Premium Cuvée
Täältä voit helposti tilata Jansz Premium Cuvée lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Jansz Premium Cuvée

Australia Tasmanien ChardonnayPinot noir Pullo 750 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot noir

Om Jansz Premium Cuvée

Jansz Premium Cuvée on korkealaatuinen kuohuviini, joka on valmistettu huolella valikoiduista rypäleistä. Se edustaa eleganttia ja raikasta tyyliä, joka on tyypillistä tasokkaille kuohuviineille.

Jansz Premium Cuvéen omaperäisyys ja laatu heijastuvat sen alkuperästä. Viini on peräisin Etelä-Australian kauniilta Pipers Brookin alueelta, jolla vallitsee ihanteellinen ilmasto rypäleiden kasvattamiseen. Alueen kalkkipitoiset maaperät luovat täydelliset olosuhteet rypäleiden täydelliseen kypsymiseen ja siten viinin ainutlaatuisen karakterin kehittymiselle.

Jansz Premium Cuvéen maku ja tuoksu ovat harmonisia ja hienostuneita. Se tarjoaa raikkaita sitrus- ja omenanuotteita, joiden taustalla on hienovaraisia paahteisia sävyjä. Kuiva ja tyylikäs maku jättää suuhun pitkäkestoisen ja miellyttävän jälkivaikutelman.

Tämä huippuluokan kuohuviini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan juhlavan hetken kunniaksi tai hyvässä seurassa. Sen kepeä ja eloisa luonne tekee siitä myös ihanteellisen valinnan aperitiiviksi tai seuraksi juustojen, äyriäisten tai simpukoiden kanssa.

Jansz Premium Cuvéen suositeltu tarjoilulämpötila on 8-10 astetta, joka mahdollistaa viinin täydellisen makuelämyksen. Viini kannattaa avata hieman ennen tarjoilua, jotta sen aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Kokonaisuutena Jansz Premium Cuvée on erinomainen valinta vaativille viininystäville, jotka arvostavat korkealaatuista kuohuviiniä. Sen tasapainoinen maku, hienostunut tuoksu ja elegantti tyyli tekevät siitä täydellisen valinnan erityisiin hetkiin ja nautiskeluun.

Täältä voit helposti tilata Jansz Premium Cuvée lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.