Siirry pääsisältöön
Kellerbier Subbe bryggeri
Täältä voit helposti tilata Kellerbier Subbe bryggeri lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kellerbier Subbe bryggeri

Ruotsi Varbergs kommunHallands län Pullo 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Kellerbier Subbe bryggeri

Kellerbier on saksalaisen oluttyylin ja perinteisen kellarinoluen hienovarainen ja maukas edustaja. Tämä käsityöolut valmistetaan Subbe bryggerin toimesta, ja se on täynnä ainutlaatuista alkuperää, makuprofiilia, tuoksua sekä täydellisiä ruoka- ja tarjoilulämpötilaehtoja.

Tämän Kellerbierin alkuperä juontaa juurensa Saksaan, jossa se on ollut suosittu jo vuosisatojen ajan. Olut on perinteisesti valmistettu kellarinoluen tapaan, mikä antaa sille erityisen puhtaan ja raikkaan maun. Subbe bryggerin taitavat oluenvalmistajat ovat tuoneet tämän perinteisen käytännön eloon ja luoneet samalla modernin twistin.

Kellerbierin maku on täynnä upeita vivahteita. Se on täyteläinen ja samalla raikas, ja siinä on havaittavissa hienoja maltaisia ja viljaisia sävyjä. Olut on myös mukavan humaloitu, mikä tasapainottaa makua täydellisesti. Jokainen siemaus on nautinto, jossa voi aistia perinteisen olutvalmistuksen kunnian ja huolellisen käsityön.

Tuoksultaan Kellerbier on houkutteleva ja hienostunut. Siinä voi aistia maltaiden makean aromin sekoittuvan miedon humalan tuoksun kanssa. Tämä yhdistelmä tekee oluesta houkuttelevan ja miellyttävän haistella ennen sen nauttimista.

Kellerbier sopii täydellisesti monenlaisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku ja maltainen profiili toimivat hyvin esimerkiksi grillatun lihan, makkaroiden ja juustojen kanssa. Olut taipuu myös erinomaisesti mausteisempien ruokien, kuten curryjen ja tulisten siipien seuraksi. Kellerbierin raikkaus ja tasapainoinen maku tekevät siitä erinomaisen valinnan moniin makuihin.

Ideaalinen tarjoilulämpötila Kellerbierille on noin 8 °C. Tämä lämpötila tuo oluen täyteläisen maun esiin parhaiten, ja samalla se säilyttää sen raikkauden ja tasapainoisuuden. Jäähdytetty olut tarjoiltuna oikeassa lämpötilassa tekee juomakokemuksesta täydellisen.

Subbe bryggerin Kellerbier on perinteitä kunnioittava ja moderni käsityöolut, jonka alkuperä, maku, tuoksu sekä ruoka- ja tarjoilulämpötilaehto tekevät siitä erinomaisen valinnan oluen ystäville. Nauti tästä laadukkaasta oluesta ja sukella kellerinoluen viehättävään maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Kellerbier Subbe bryggeri lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.